Bódi Margó: Aszalt szilvás csirkemell

2010.12.18. 3:31

A csirkemellet szeretjük, mert finom, könnyű, és változatos ételek készíthetők belőle. Íme Bódi Margó ajánlata!

Aszalt szilvával töltött csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

• 50 dkg csirkemellfilé
• 15 dkg magozott aszalt szilva
• 15 dkg szeletelt bacon
• 0,5 dl olaj
• só


Elkészítés:

A kiklopfolt csirkemelleket kiterítjük és besózzuk. A kiterített szeletekre egymás mellé, szorosan  aszalt szilvát rakunk. Szép egyforma hengerekké formázzuk,  majd a hengereket betekerjük baconnel, és  tepsiben pirosra sütjük. Felszeletelve burgonyapürével és zöldségekkel tálaljuk.


 

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Címkék:
  • havi
  • heti
  • napi

hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ezt olvastad már?
10 / 0