Steiner Kristóf: Protekció, érdekszex és nőgyűlölet

protekció ezoterika munkavállalás Steiner Kristóf karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Jó munkahelyet találni csak protekcióval lehet", "Tuti, hogy lefeküdt a főnökével!" és a kedvencem: "A pasik bezzeg mindent elérnek!" Tény, hogy a recesszió kellős közepén karriert építeni olyan, mint körömcipőben megmászni a Mount Everestet, de hé... ki más fog hinni benned, ha te sem hiszel magadban?

iStockPhoto
iStockPhoto



A protekcióról



Spirituális segítség




A szereposztó díványról



iStockPhoto
iStockPhoto



Spirituális segítség



A nők munkahelyi diszkriminációjáról



iStockPhoto
iStockPhoto

Szendi Gábor szerint a férfiaknak azért kiterjedtebb a kapcsolati hálójuk, mint a nőknek, mert a génjeikben hordozzák a "falkába" tartozás vágyát. A pszichológus a férfibarátságokat egyenesen "programkapcsolatoknak" nevezi, hiszen az együtt töltött idő során sokkal kevésbé öntik ki egymásnak a szívüket, inkább praktikus dolgokról esik szó. "A férfiak nagyon óvatosan arról szoktak beszélgetni, hogy mi történt, a nők arról, hogy mit éreznek" - mondja. Jegyezd meg: attól még, hogy egyes kapcsolataidban meghúzod a határt, és nem kezdesz el a diétádról, a pasiügyeidről vagy a menstruációs görcseidről csacsogni, még nem vagy érdekbarát.


Kristóf őszintén a féltékenységről - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ShESNE6ampRnoYz7

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Steiner Kristóf: Angyal párducmintás szárnyakkalhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101213-steiner-kristof-angyal-parducmintas-szarnyakkal.htmlSteiner Kristóf: Tégy csodát az életeddel!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20101202-steiner-kristof-csodakkal-az-aids-ellen.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.