Borzalomban élni, fuss, amerre látsz - pasiszemmel

konfliktus párkapcsolat férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexmentes párkapcsolat? Mondjuk úgy: megérdemli, aki átéli. Hogy miért? Mert mindenkinek adott a választás lehetősége. Olyannyira, hogy eldönthetjük: kell-e nekünk a pasi, aki fényévente éppen csak hogy megkíván minket, vagy szemérmesen inkább az után ácsingózunk, aki ügyeletes oroszlánként nőként tekint reánk. Ki, meddig bírja, vérmérséklet kérdése. Íme, Franco Marco válasza hölgyolvasónknak.  

"Kedves Franco Marco!

Nagyon-nagyon el vagyok keseredve a házasságom miatt. 28 évesen mentem férjhez, aminek már lassan öt éve. Ez idő alatt egyszer sem (!) volt közöttünk szexuális kapcsolat. Voltak próbálkozások, de mind sikertelenek voltak. Régi tinédzserkori ismeretség a miénk, és két borzalmas év együtt járás után szakítottunk. Aztán hat évig nem is nagyon találkoztunk, majd amikor újra felvettük a kapcsolatot, a régi sebek ellenére összeházasodtunk. Ez után következett a borzalom folytatása.

iStockphoto
iStockphoto

Igazából nem tudtunk egymásnak megbocsátani, és emellett folyamatos terhelésnek voltunk kitéve. A házasság három éve arról szólt, hogy több rokonunk halt meg, őket temettük és az emléküket ápoltuk: az ő apja, az én apám, majd a barátnőm és a nagymamája. Ezek a tragédiák erősen megviseltek engem is és őt is. Ez idő alatt egyáltalán semmi szex nem volt közöttünk, viszont állandósultak a veszekedések. Veszekedve keltünk és feküdtünk le. A halálesetek, a veszekedések teljesen elvették a kedvem ettől az egész borzalmas kapcsolattól. Fogalmam sincs, mit lehetne csinálni. De én így tovább nem tudok ebben benne maradni.

Te mit tanácsolsz
?

Köszönöm a válaszod:

Anna"


Franco Marco tollából

Kedves Anna!

Mit tanácsolok? Én? Fuss. Amerre látsz.

Üdv. Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

Tippünk: Randizz az interneten!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.