Horváth Éva: "Gátlásos kislány voltam" - Szily Nóra interjúja

Szily Nóra Horváth Éva celeb műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépsége sok mindent elfed, vagy épp rejteget. Lehetőség és néha korlát. Amit tán épp most lép át új műsora révén... Horváth Éva.

Milyen visszanézni?

Kicsit furcsa, mert az Éden hotelben nem feltétlenül magamat látom viszont. Ez egy szerep volt, amit hoznom kellett, a kicsit hűvösebb, hidegebb nőt. Aki nem én vagyok, bár sokan ezt feltételezik rólam. De ha alaposan megnézed a felvételeket, volt, hogy elmosolyodtam, és kiestem a szerepemből. Ilyenkor rám szóltak: Határozottan, komolyan, tudod - nem szabad mosolyognod!

Jól érezted magad hűvösnek?

Egy idő után igen, de az elején nem. A tudatalattimból az jött, hogy szerencsétlenek belecsöppennek egy ilyen hatalmas produkcióba, és akkor még én is hűvös vagyok, nem biztathatom őket. Néha kicsit szerepzavarban voltam. De aztán megtaláltam az arany középutat, legalábbis úgy érzem.

Szereted magad visszanézni?

Gyűlölöm. Sokáig nem is tudtam. Idegen voltam. Ha meghallottam a hangomat, akkor befogtam a fülem és kiszaladtam a szobából. De most a partira én raktam össze egy 10 perces összeállítást az első négy adásból - óhatatlan volt, hogy végignézzem, és valahogy átlendültem rajta.

"Tetszett a csaj? Jó volt a műsorvezető?"

Nem tudom, kiderül... Hát nézd. Sok mindenben kipróbáltam már magam, hogy mi áll hozzám a legközelebb? Ez nagyon nehéz. Inkább az a fontos, hogy miben érzem jól magam.

Neked ki a kedvenc műsorvezetőd?



Tanulgatod a szakmát. Szerencsekerék, Kenó, Cool, Reggeli - és ez megint másik műfaj. Mesterségednek gondolod már?



Van egy szakmád, és a média lett a hivatásod?




Az elején a szépséged okán kezdtek el hívni - jó rád nézni -, innen indult. Mára egy valóságshow önálló műsorvezetője lettél. Mikor hitted el, hogy alkalmas vagy?



Szerinted már kibújtál a szép nő skatulyából? Már a lényed dolgozik a médiában, vagy még mindig a kontúrjaid?

Ha valaki jobban odafigyel magára az átlagnálHeidi Klum

Beszéljünk Kolumbiáról... Az ilyen hosszú utakon sok mindent tapasztal az ember.



Ezt látjuk, rácsodálkozunk, hogy milyen klassz, aztán hazajövünk...

kis tűsarkúimban tipegtem-topogtam

De már nem számítanak annyira? Kicsit elengedted őket?



Rácsodálkoztál magadra?



Megnyíltál abban az új csapatban?



Egyszer mesélted, hogy visszahúzódó kislány voltál... Hová lett?



Hogy tudtál ettől megszabadulni?



Ilyen terhelt helyzetből ma elmenekülsz vagy belemész?



A kiszolgáltatottságot hogy viseled? Te szereted magad szabályozni a dolgokat.



Ez a magánéletben nehézség, hiszen egy nőtől azt is elvárják, hogy esendő legyen.

már nem az a tét, hogy randizgatok, hanem hogy együtt vagyunk, vagy nem.

2007 fordulópont volt - egy hosszú kapcsolat vége. Mit változtatott rajtad?



Amíg keresgélsz, addig nem?



Te hiszel a holtomiglan-holtodiglanban?



De ha körülnézel?



De nem adod fel. És nem is adod alább.



És ez az év? Miről szóljon?



Megkaptad a választ?

Meg. Hogy szeretném folytatni, de úgy, hogy egy civil életet is kiépítek magamnak. A médiában maradva, csak a háttérben, láthatatlanul. Most döbbentem rá, hogy mi az, amire szükségem van. Tavaly nem az viselt meg, hogy véget ért két munkám, hanem hogy nem tudtam, hogy hova lépek tovább. De most megvan, és ezt szeretném megvalósítani.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Oroszlán Szonja: "Gyenge nőnek lenni jó dolog" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110306-oroszlan-szonja-gyenge-nonek-lenni-jo-dolog-szily-nora.htmlMitől lesz a néző libabőrös? - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110227-cseke-eszter-s-takacs-andras-mitol-lesz-a-nezo-libaboros.htmlKapitány Iván: "Nem simulok, nem görcsölök" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110218-kapitany-ivan-nem-simulok-nem-gorcsolok-szily-nora-interjuja.htmlLakatos Márk: "Igen, én más vagyok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110213-lakatos-mark-igen-meleg-vagyok-szily-nora-interjuja.htmlÖrdög Nóra: "Majd szólok, ha jön a baba" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110206-ordog-nora-majd-szolok-ha-jon-a-baba-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.