Franco Marco sztárszerzők párkapcsolat szerelem szerető szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondta a feleség a férjnek, akit elveszített ideig-óráig, de csak addig. Közben a harmadik valahol a város mélyén, falu végén titokban reménykedett abban, hogy őt nem hagyták el, de hiába! Minden csoda három napig tart - a szeretősdi is. Vagy kicsit tovább, de az még rosszabb. Hölgyolvasónk arra volt kíváncsi, hogy a feleség ilyenkor visszafogadja-e a férfit. A választ ezúttal Franco Marco adta meg. 

"Kedves Marco!

Szerető vagyok. Vagy voltam. Már nem is tudom, mi az igazság, de mindegy is. Nagyjából nyolc éve tart ez az egész. Először azt mondta, hogy csak pár hetet várjak, aztán néhány hónapot kért, végül éveket. Valahogy mindig adtam - magamat, az éveket, a napokat. S mindig elhittem, hogy lesz jobb, teljesebb, fontosabb, de nem lett. Beleragadtam ebbe a szörnyű valóságba, és most már csak nézem közömbösen az egészet. Már nincs tétje. Nem akarok tanácsot kérni. Néha nálam volt a férfi, néha nem. Tudom, hogy hülye vagyok, voltam. A pasim ráadásul egy hete végleg hazaköltözött, és azóta nem is jelentkezett. Már nem fáj. Szerinted mit mondhat ezek után a feleségének, és az vajon visszafogadja? Akkor ő is hülye. Nem tudom, miért, de ez még érdekel. Köszönöm, hogy meghallgattál.

Minden jót.

Éva"

Kedves Éva!

Ilyesmi lehetett.

Férfi: Szia.
Feleség: Szia. (ironikusan) Nem nyúlt túl hosszúra az új élet.
Férfi: Nem.
Feleség: Tudtam, hogy visszajössz.
Férfi: Honnét?
Feleség: Mert tudom, hogy szeretsz.
Férfi: Nem szeretlek.
Feleség: Akkor miért?
Férfi: Mert nem volt erőm újrakezdeni.
Feleség: Jó lesz, hidd el, jó lesz nekünk, én már tudom, hogy lehet jó.
Férfi: Nem lesz jó, csak most úgy lesz rossz, ahogy már megszoktam, hogy rossz.

(Háy János: Háromszögek, családi színjáték, részlet)

Vigyázz magadra.

Üdv,

Marco



Iratkozz fel Marco Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszol! Csatlakozz Marcóhoz a Facebookon és az Iwiw-en is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.