Heti útravaló Müller Pétertől - 62. rész

levegő a nap cikke természet sztárszerzők férfi tenger Müller Péter pusztítás Föld kizsákmányolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad.

Olvasd el, és hagyd magadban megérni. A népmesékben a szülők csak néhány pogácsával és egy-két gondolattal bocsátják útra gyermekeiket. Azokkal a gondolatokkal, melyekről tudják, hogy fontosak, és csakis az övék.

"Vigyázz! Shakti végtelenül erős!"



Arról van szó, hogy a női ősprincípiumnak - amit a hinduk Shaktinak neveznek - sokféle megfelelése van. A legismertebb: az anyatermészet. Nem véletlenül tartjuk a természetet "anyánknak".

No már most, ahogy a nőkkel bánik a férfi, úgy bánik az anyatermészettel is. Méhének kincseibe beletúr, kihasználja, értékeit gátlástalanul megrabolja, önző céljaira használja, koszolja, gyilkolja. Mérgezi a tengert, a földet, a levegőt. Nem tudja, hogy az anyatermészet végtelenül békés és alázatos, jóságos és türelmes, de van egy pontja a kizsákmányolásnak, amit ha túllépnek, olyan hatalmassá és borzalmassá válik, amilyen egy férfi sohasem tud lenni.

A földeket elnyelő árvizek, a tájfunok, a városokat elsöprő cunamik, az erdőtüzek, a szárazság, a mindent rommá döntő földrengések, de maga az atom robbanása is a békésen lekötött női energiák gátjukat vesztett kitörései, melyek az egész földi életet képesek megszüntetni - ez mind a Nő hatalmas "Elég volt!" kiáltása.

A hinduk évezredek óta figyelmeztetnek: "Vigyázz! Az alázatos és türelmes Shakti istennővel csakis gyengéden szabad bánni és szeretettel. Nemcsak azért, mert megérdemli, hanem azért is, mert van egy rettenetes megnyilvánulása is, melyet lehetetlen legyőzni."

A kérdés csak az, hogy az öntelt kisegér meddig ingerelhet egy elefántot. Ez nem férfikérdés, és nem női kérdés. Ez az emberiség kérdése.

Ha a mai ostoba, agresszív, lélektelen, versenyszellemben élő, a saját neméből teljesen kifordult, degenerált Férfi tovább feszíti a húrt, és azt hiszi, mindent lehet, szembe fog találkozni nem egy másik hadsereggel, nem a terrorizmussal, nem az általa indított háborúkkal vagy a pénzvilág csődjével - hanem a női istenség sötét erejével. Akit évezredeken át elnyomott, megalázott, meggyötört. Nem vett emberszámba. Azt hitte, erősebb és hatalmasabb nála. Nem így van!

Vigyázzunk, fiúk! Ha az anyaistennő megmutatja veszedelmes arcát, semmivé válunk! Menekülni akarunk majd, de nem lesz hová.

Tippünk: Itt is barátkozhatsz Müller Péterrel!


Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.