Müller Péter: "Csak ez ad jókedvet ahhoz, hogy végigcsináld a sorsodat"

bölcsesség Müller Péter remény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reményt vesztett emberek nem tudnak barátkozni. Vagy ha tudnak még, bizonyosan ott, ahol reményeiket nem vesztették el teljesen. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 284. rész.

„Remény" alatt én nem csupán valami elérendő életcélt értek, hanem az ÉLET értelmében való hitet. Azt, hogy a lélek halhatatlan, s az ember minden baja, fájdalma és keserűsége ellen jó kezekben van.

Az élet értelmében való hit: ,,a lélek halhatatlan, s az ember minden baja, fájdalma és keserűsége ellen jó kezekben van" Forrás: Thinkstock

Csak ez ad jókedvet ahhoz, hogy végigcsináld a sorsodat, ami mindenkinek nehéz. És erőt, hogy nemcsak magadat, de másokat is fölemelj, akiket szeretsz. Ha ez hiányzik, az maga a Depresszió, és megközelíthetetlen leszel. Nem akarod senki közelségét, és mások sem akarják a tiédet. A depressziós ember legjobb barátját vesztette el: önmagát. Bezárul mások előtt, és magányában önmagát gyászolja.

Az ilyenről írtam könyvemben, hogy elszakadt az „aranyfonala". Legalábbis azt hiszi. S amíg ez a tévhite tart, tetszhalálban van, és nem tud barátkozni. Nem képes nyitni és befogadni.

Müller Péter: "A szerelem addig tart, míg az ember a társába minden pillanatban beleszeret"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170512-muller-peter-a-szerelemrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 283. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Úgy csókolj, mintha utoljára csókolnál"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170508-muller-peter-a-mulo-nem-jol-ertekelt-dolgokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 282. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: Levél, csak férfiaknak!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170424-muller-peter-a-honap-temajaban-a-ferfiakhoz-szol.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Nem elég csak az érzések és ösztönök nyelvén beszélni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170428-muller-peter-a-tanitasrol-szeretetre-valo-nevelesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 281. rész. Müller Péter--Müller Péter - A hónap témája: a megbocsátásrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170424-muller-peter-a-megbocsatasrol-irt-valaszlevelet-olvasoinak.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek a legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller Péter--Müller Péter: "Az élet nem szürke, kétségbeejtő, reménytelen"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170421-muller-peter-heti-bolcsessege-a-boldogsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 280. rész. Müller PéterThinkstock




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.