Csonka András: "Az otthonom a szüleim emlékét is magában hordozza"

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
terasz szülő növény otthon Csonka András család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszaporodtak a növények Csonka András otthonában, a zen minikert és az egyéb szobanövények mellé egy baktövispalánta is került. A színművész egy gyönyörű körpanorámás, budai, 65 négyzetméteres lakásban él, ahol az erkélyét is egyre otthonosabbá varázsolja. 

A jó idő beköszöntével ki ne vágyna egy panorámás teraszra, ahol relaxálhat vagy éppen a levegőn fogyassza el reggeli kávéját. Csonka András is szívesen ül ki körpanorámás teraszára, ahol reggelizik, szerepet tanul vagy éppen olvas. Nem olyan rég még a kopár erkély fogadta, ám szép lassan elkezdte növényekkel benépesíteni. Bandi féltő gonddal ápolja a kis zen kertet, legújabb szerzeménye egy baktövispalánta. A színművész fél éve részt vett a T-kód kutatócsoport tesztjén, ahol a mongol csodanövényt, a baktövist kapszula formában tesztelte. Magyarországon egyelőre nehezen beszerezhető és gondozható a baktövispalánta, de András ezzel is megpróbálkozik kis budai oázisában.

Forrás: Csonka András

Korábban András nem tartott növényeket, de tíz éve vásárolt lakásában teljesen új szemléletre váltott, a nyaralásról hazahozott szuvenírek a fiókokba kerültek, a helyükre növényeket tett.

Ám csak a nyaralásokra emlékeztető tárgyak kerültek el a kíváncsi szemek elől, András otthona minden szegletében a színművész édesanyjának az emlékét őrzi.

Minden, ami fontos, itt történt velem. Szüleimmel az I. kerületben éltünk, itt jártam általános iskolába és gimnáziumban is. Ha kinézek az ablakon, rálátok arra a játszótérre, ahová gyakran vittek édesanyámék, és sokat sétáltunk a Várban is. Soha nem költözöm el innen, ez a világ legszebb helye. A lakásommal szemben van a Budavári Palota, rálátok a Mátyás-templomra. A szüleim sajnos már nem élnek, harmincéves elmúltam, amikor különköltöztem édesanyámtól, az ő segítségével vettem meg a lakásomat, az otthonom a szüleim emlékét is magában hordozza!

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Kiderült, kié a nagyobb: Hajdú Steve győzött!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150626-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-fagylaltok-szereteterol-ir.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Séta egy nemes cél érdekébenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150622-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-mellrak-elleni-setarol-ir.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Fejemre ejtettek - szó szerint!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150611-csonka-andras-hetfoi-blogja.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Kisfiú akarok lenni!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150605-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-gyerekekrol-beszel-es-arrol-mennyire-szeretne-kisfiu-lenni.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Emberkísérletben vettem részthttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150515-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-anyu-ugye-hallasz-emberkiserletben-vettem-reszt-cimmel-jelent-meg.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Képzeld, megkötöztek!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150410-csonka-andras-blogjaban-a-husveti-kotozott-sonkarol-vette-az-otletet-es-megkotozte-sajat-magat.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.