Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Megmentettem Németh Kristófot"

Forrás: Csonka András -
Németh Kristóf blog szikla Csonka András szörf kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez itt Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Ez a visszarázódás dolog nem megy nekem. Mi a fenéért nem lehet prolongálni kicsit a nyarat? Már megint azon kell rágódnunk, hogy iskola, meg munkakezdés, nulladik óra és újra lehetetlen tömegközlekedés, felújító próbák és szűkülő hétvégék, kinek mi jut. Örökös vakációéhségem csillapíthatatlan, ami nem azt jelenti, hogy büdös lenne nekem a munka, de abban biztos lehetsz, hogy ha hozzám vágnák a lottó ötöst, befizetném magam és szeretteimet egy hajóra, és egy évig le se szállnék róla. Addig azonban gondoljunk a bársonyos őszre, amit minden szépsége ellenére sem sikerült megkedvelnem, és kezdjük újra pörgetni a mókuskereket.

Forrás: Csonka András

Szerencsére azért még mindig vannak dolgok, amik előadások nélkül is felpörgetik az adrenalinszintemet. Ma például, legyünk őszinték,

megmentettem Németh Kristófot egy szakadékba zuhanástól. Jó, nem vagyok egy Charles Bronson, de azért ez az egész akármelyik akciófilmes forgatókönyvírónak nyálcsorgást okozott volna.

Amilyen vakmerően és határozottan megragadtam a karját, amikor egyensúlyát vesztve megbillent egy sziklaszirten, azt tanítani kéne. Szerencsére mindketten megúsztuk a zuhanást, és én, hogy kicsit helyrerázódjam idegileg, gyors kikapcsolódás gyanánt szörfdeszkára pattantam. Jó, előtted nem játszhatom meg magam, mert te aztán emlékezhetsz, amikor legalább hat ökör vontatott be engem a Balatonba, hogy használjam végre az akkor még nyugatnémet turistáktól vásárolt windsurfömet, amit egyébként is csak lepkefing fuvallatban sikerült egyensúlyban tartanom. Na de ez a múlt.

Forrás: Csonka András

Éppen ezért nem is vetkőztem neki, hanem úgy, ahogy voltam, a sziklás kaland után azonnal és ugyanabban a hacukában már lovagoltam is a hullámok tetején. Egy csepp víz nem sok, annyi sem csorgott végig egyre izmosabbra gyúrt testemen. Ha ez sem elég a mai történésekből, elárulom, hogy stikában már rég tervezem kicsit újragondolni Da Vinci mester Mona Lisáját, így maradék szabadidőmben kicsit bütyköltem ezt is, kenegettem, tilitoliztam kis ecsetemmel, majd csak kisül belőle valami zseniális.

Forrás: Csonka András

Nem, egyébként nincs lázam, és túlságosan fáradt sem vagyok, hogy ennyi sületlenséget hordjak össze, vagyis te azt hiheted, megbuggyant az elmém, de tényleg semmi gond. Mindössze annyi történt, hogy ma elvetődtünk páran egy jópofa kiállításra a Bajcsy-Zsilinszky út 17.-be, a 3D gallerybe. Ott mindenféle falra festett kompozícióba belehelyezkedhet a látogató, és azt lefotózva olyan a hatás, mintha része lenne a képnek.

Forrás: Csonka András

Szóval nem vagyok hülye, sőt egy angyal vagyok, de ezt te magadtól is tudod, sőt most már láthatod is. Puszi!

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Elköszönökhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160715-csonka-andras-blogjaban-a-nyari-forgatasokrol-es-szunetrol-mesel.htmlEz itt Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? „Gyorsan befogom a pofám”http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160708-csonka-andras-szinmuvesz-aradszky-laszlo-koos-janos-es-soltesz-rezso-fellepeseirol-mesel.htmlEz itt Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Elveszítettem a VOLT-szüzességemethttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160701-csonka-andras-a-volt-fesztivalra-latogatott-el-soporonba.htmlEz itt Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Közös titkos múltunk van Csepregi Évávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160617-csonka-andras-anyu-ugye-hallasz-kozos-titkos-multunk-van-csepregi-evaval.htmlEz itt Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Kövezzenek meg, nem érdekel, akkor is kimondomhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160603-csonka-andras-blogjaban-shrek-musical-bemutatorol-ir.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Kamaszkori éjszakáim diszkóparkett feelingjéhez is hozzátartozott egy-egy cigihttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160523-csonka-andras-heti-blogjaban-a-dohanyzasrol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.