Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Egy bomba robbant a közelemben

Forrás: Csonka András -
bomba bölcsesség blog Bumm! (vetélkedő) Csonka András robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Egy bomba robbant a közelemben. Túléltem.

Na jó, mondjuk köhögtem utána, mint a kehes ló. Nyugi, semmi terrorcselekmény, semmi tüntetés körüli kaland, egy ártatlan kis festékbomba terítette be a pofám. A BUMM című vetélkedőben produkáltuk magunkat egykori Família Kft.-s társaimmal, Xantus Barbarával, Dzsupin Ibivel és Kárász Zénóval.

Pont 25 évvel ezelőtt kezdtük a Família Kft.-t Forrás: Csonka András

Ahelyett, hogy megapartival ünnepeltük volna, hogy pont 25 évvel ezelőtt kezdtük a Famíliát, és pont abban a stúdióban, ahol most a BUMM felvételei zajlottak, beálltunk a bombafüstbe. Mondjuk ez nem olyan feltűnő, mert a forgatás 8 éve alatt elég sokszor csináltunk hülyét magunkból, tulajdonképpen ez egy stílszerű emlékezés. Már ott gondban voltam, hogy mi a fenét vegyek fel, mivel a szerkesztők előtte jelezték, hogy van ez a porbomba, de ha a végéig jutunk, valami tejfölszerű trutyi jön a robbanáskor, és ki tudja, hogy az nyomtalanul eltűnik-e majd a ruhából? Na jó, de az ember egy esti főműsoridős show-ba nem az utált rongyaiból válogat. Találtam egy lila pulcsit, amit valaha szerettem, de évek óta nem látta a testemet, és most is korlátozottan tudtam csak lelkesedni benne, mert ahogy felemeltem a karom, felcsúszott a köldököm fölé.

Így a végén búcsúzóul még egyszer felrobbantam Forrás: Csonka András

Na jó, ez a kisebbik gond, a másik a szövegértelmezésemmel volt,

Csak valahogy a bombák árnyékában ezt a kérdést pont félreértettük.

Robbantunk.

Az semmi, Ibivel pontosan jól válaszoltunk volna, de kifutottunk az időből. Robbantunk. Coco Chanel híres mondását Gábor Zsazsának tulajdonítottam, így a végén búcsúzóul még egyszer felrobbantam. Nem is olyan vacak ez a porbomba, de miután ötödik hete köhögök, nem állítom, hogy arra vágytam, hogy a torkomról végig le kell krákognom a benyelt trutyit.

Nem is olyan vacak ez a porbomba Forrás: Csonka András

Azért jót röhögtünk, legalább találkoztam a régi harcostársakkal, és ott volt Tilla, akit minden körülmények között imádok, még úgy is, hogy szemtelenül jobban nézett ki aznap, mint én.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.