Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Soha nem kellett fogyóznom

Forrás: Instagram/Csonka András -
lencse Tilla Csonka András hízás Újév testedzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Hogyan tudjuk egyensúlyba hozni magunkat rögtön az év elején? Hogyan lehet a szilveszter környéki zabálásokat kompenzálni a mozgással? Biztos sikeresen, ha mégsem, akkor legalább beszéljünk a mozgásról, a sportos életmódról, és megnyugszik a lelkiismeretünk.

Hogyan lehet a szilveszter környéki zabálásokat kompenzálni a mozgással? Forrás: Instagram/Csonka András

Na ja, szilveszter. Tudtam az aranyszabályt, hogy elsején lencse kötelező, és azt is tudtam, hogy hiába kutakodom a hűtőmben otthon, nincs abban egy szem lencse sem. Szerencsére Szilvásváradon, ahol egy rendezvény házigazdája voltam, éjfél után a malacka és virsli mellett ott gőzölgött a lencsefőzelék is, így hajnali egykor csak majszoltam egy keveset, ami ugye egy refluxosnak főbenjáró bűn, de újév hajnalán ettől tekintsünk el!

Csonka András: Éjfél után a malacka került terítékre Forrás: Instagram/Csonka András

Tudod, sokéves hagyomány, hogy elsején Tilláéknál lencsézünk, bár ezt a szokást én pár éve sajnos kényszerűségből elhanyagoltam, mert Mága Zoltán koncertjét vezettem.

Idén viszont ráértem volna, de most meg Tilla tűnt el a Sztárban sztár meg egy kicsi miatt. Szóval a lényeg, hogy mi másodikán adóztunk a babonáknak, és a család és barátaik közül néhányan ott nyüzsögtünk az asztal körül. Tilla nagyon kitett magáért, újra isteni volt a lencse, no meg a hozzá választható virsli, husi, meg nem is tudom, miféle nyalánkságok. Ez a nap sem refluxbarátként vonul be a naptáramba, de letojom.

Tilla nagyon kitett magáért Forrás: Csonka András

Mozogni még nem volt erőm az első napokban, viszont, hogy meglegyen az egyensúly, legalább nyilatkoztam róla egy életmódműsorban: okoskodtam keveset arról, hogy miért is voltam olyan lusta, és miért csak olyan későn kezdtem el foglalkozni a testedzéssel. Na jó, a gének remek játéka, igaz? Soha nem kellett fogyóznom, sőt, mint tudjuk, a hízás lett volna az üdvös, de az meg az Istennek sem ment. Most már azt mondom, hála Istennek.

Az edzés által mégis sikerült 4 kg-t felszednem, ez az én sikersztorim. Viszont most már a tettek mezejére lépek, és irány a terem. Csak előbb még megeszem a karácsonyról maradt utolsó szelet bejglit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.