Volt egy ember, aki csak télen mert szeretni

Forrás: Thinkstock -
hóember Franco Marco lélek olvadás szerelem sárgarépa tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Franco Marco visszatért! És mivel a világunk egyre mesésebb - ezúttal ő is szép szavakba burkolta az üzenetét. Hogy ha már túl marconának látnátok a pasikat, most megnyugodjatok: nekik is van lelkük. Azzal mondanak mesét.

Rövid történet a hóemberről. Volt egyszer egy hóember. Ez a hóember télen élt. Mert akkor elég hideg volt ahhoz, hogy ember legyen. A talpán, meg egyébként is. Mellette kedves volt és fehér. Hófehér. S persze répás. Szép narancs répát kapott, fején hordta, peckesen. Továbbá. Fa volt karja és cirok tenyere. Viszont. Soha nem cirógatott vele. Nem volt lába, nem zavarta, lábosa volt, mert azt kapott. Örült neki, ahogy tudott.

A hóember összességében tök jól elvolt. Álldogált és bámult ki a fejéből szenes szemmel. Nem hisztizett, nem kért, nem követelt. Bágyadt volt és merev. Hajnaltól estig. Nem érdekelte, ha kifordult sarkából a világ. Tüntetésre nem járt, éh nem gyötörte. Ráadásul állandó volt lakhelye. Tavaszig simán ellehetett vele.

Forrás: Thinkstock

Aztán egy nap, tök véletlen, a hóember szerelmes lett. Csakhogy. A szíve jégből volt, azzal meg nem ment a szerelem. Fehér ember, a lelke meg fekete. Ez lett belőle. Hiába remegett, ellene semmit nem tehetett. Állt hát tovább bénán, hideg szívvel és a nagy sárga répával üresen.

Végül aztán mégis győzött a lángoló érzelem. Ez lett a veszte. Mert miközben szép lassan felolvadt jégszíve, az ember is olvadt vele. Kifolyt az ölelésből kapaszkodó cirokkeze. A hóember elesett, s nem kelt fel többet sohasem. Furán feküdt szétmállott teste az avarban. Télibáb léte ködbe tűnt. Már nem zavarta. Mert ott, az utolsó pillanatban megérezte a lényeget. Tudta, hogy megérte. Azért a pillanatért. Mikor lüktetni kezdett benne az a furcsa, fojtogató, édes meleg. Megnyugodott végleg. Végig mosolyogott, miközben kristálytiszta vízként folyt el hófehér lelke.

Ha kommentelni szeretnél, Franco Marco Facebook-oldalán megteheted!
Nyelni vagy nem nyelni - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/franco-marco/20110209-franco-marco-a-mellemet-is-letaperolta-pasiszemmel.htmlKényeztetés orálisan, análisan - nincs olyan pasi, aki ne lenne kapható rá. Hogy ez a nőnek nem mindig fekszik? Sebaj. A férfi akkor is betolja azt, amit ilyenkor szokás. Mert alanyi jogon jár neki a szex. Mivel a nők nem vevők az erőszakra, Franco Marcót kérdezték meg, hogy mit tegyenek. Tavaly ez volt az egyik kedvenc írásotok. Franco MarcoOrigo"Vesszen a gaz, pusztuljon a szénád" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/franco-marco/20121011-franco-marco-vesszen-a-gaz-pusztuljon-a-szenad-pasiszemmel.htmlA pasik imádják, ha csupasz, ha szőr borítja, minden csupán gusztus kérdése, a nők meg persze problémát csinálnak belőle, aztán irány a kozmetikus és az egész para vége a fájdalmas szőrtelenítés. Nem jó ez sehogy se. Olyannyira, hogy hölgyolvasónk is elbizonytalanodott, és Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen: most szőrözzön, vagy se? Franco Marco--"Ne tartsd cikinek, ha feláll" - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/franco-marco/20121004-franco-marco-ne-tartsd-cikinek-ha-felall-pasiszemmel.htmlKedves, helyes, szereti a bort és még humora is van. Igaz, méretre kicsi. Nem, nem az, amivel a természet - jó esetben - minden pasit megáldott - hanem termetre. Ciki, nem ciki, hölgyolvasónk a centiken aggódik, ezért zavarában Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen: maradjon, és bízzon a lassú növekedésben, vagy inkább szedje a sátorfáját, és keressen egy nagyobbat. Franco MarcoOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.