VV Ádám kiteríti lapjait: így szexelnek a villában a többiek!

Videolife szex videó VV Ádám önkelégítés erotika VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu száguldó riportere, Katz Dávid ezúttal a VV6 vasárnap kiesett játékosát, VV Ádámot kérdezte. A srác majdnem felhúzta magát a szexuális szokásait firtató kérdéseken, de aztán belátta, hogy felesleges: csak úgy áradt belőle a szó, és ő aztán tudja mit beszél. Semmi sem maradhat többé titokban, se a többiek péniszmérete, se az, hogy melyik lány jött be neki, úgy. És annyira mélyen.

Nem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20140317-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-iza-vv-charlotte-vv-jozsi-vv-krisztian.htmlA felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.TV + BulvárOrigoVV Lacinak bejött a villaléthttp://www.life.hu/bulvar/20140317-vv-lacinak-laki-lacinak-bejott-a-villalet.htmlTényleg elég pár hétre beköltözni a ValóVillába, majd kiesés után lehet válogatni a jobbnál jobb állásajánlatok között? VV Lacinak 19 nap a luxusbörtönben ehhez pont elég volt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDubajozni hívták VV Dávidothttp://www.life.hu/bulvar/20140303-dubajozni-hivtak-vv-davidot.htmlKülönleges ajánlatot kapott VV Dávid, miután 16 nap alatt befejezte pályafutását a villában.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.