Life.hu Csajfeszt videó meztelenkedés Katz Dávid fürdőruha Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Csajfeszt második napján forgatott celebszomorító sztárriporterünk, Katz Dávid. Nos, provokatív kérdésekben most sem volt hiány, meg is talált velük néhány ismert arcot. Abban azonban mindannyian megegyeztek, a Csajfeszt egy egyedülálló, bevállalós, tartalmas és szórakoztató rendezvény, amelynek részletes programját itt találod.

A Life.hu Csajfeszten fellépett Radics Gigi is, aki elárulta, neki a bikini vagy az egyberészes fürdőruha-e a favoritja. Ráadásul az is kiderül: szokott-e nudizni.

A Life.hu Csajfeszt szombati napján még több sztárral, a Life.hu sztárszerzőivel találkozhatsz. Ott lesz Müller Péter, akinek kérdéseket is feltehetsz, Szily Nóra beszélget Takács Nórával is, aki a Google Ground helyszínen videót forgat néhány kisorsolt jónővel. A videót egyébként jövő héten láthatjátok is itt, a Life.hu-n. Természetesen lesz beszélgetés Csonka Andrással, Nánási Pállal és Ördög Nórával is. Ne hagyjátok ki, itt megtalállod, mikor ki lesz épp a Nagyszínpadon! Ezenkívül fotózz sokat a Life.hu Csajfeszten és nyerj a képekkel. A részleteket itt olvashatod!

/1405/D_b_r2014529205933

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.