Őrült triatlonosok: Kipróbáltuk a Crazy Triatlont

testmozgás crazy triatlon triatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földön, vízen, futópadon, maszsázságyon és medencében. A Life.hu riportere kipróbálta a Crazy Triatlont, ami attól szokatlan, hogy végig egy helyben történik minden.
A jó zenei ízlés megszépít? Utánajártunk!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140811-a-mary-popkids-talalkozasa-a-zenetesokkal.htmlSzáguldó riporterünk, Katz Dávid a színpadon rohanta le a Mary PopKids zenekar tagjait, hogy megtudja: a jó zenei ízlés vajon megszépít-e.Katz Dávid--A Sziget legmutatósabb dekoltázsait kerestükhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140814-a-sziget-fesztival-csucsmellei-kamerak-elott.htmlA Life.hu száguldó riportere arcpirító kérdésékkel bombázta a Szigetlakókat, miközben körképet készített a szemrevaló domborulatokról.Katz DávidOrigoMeg tudja-e menteni a rossz szexet a jó zene?http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140811-a-hosok-talalkozasa-a-zenetesokkal.htmlSzáguldó riporterünk, Katz Dávid sarokba szorította a Hősök zenekar tagjait, hogy megtudja a címben jelzett fontos kérdést.Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.