Szépségkirálynőink megmutatták, hol izzad a testük

Katona Gitta szépségkirálynő Kulcsár Edina Ironman verseny futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere izzasztó kérdéseivel fogadta az Iroman futóverseny résztvevőit.

Szépségkirálynőink bemutatták a szexi futás alapvető mozdulatait, és megmutatátták testük azon területeit is, amelyek először kezdenek izzadni. Íme a legizzasztóbb kérdések:

/1408/Ironm2014823221751
Őrült triatlonosok: Kipróbáltuk a Crazy Triatlonthttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140822-ilyen-a-crazy-triatlon-orult-triatlonosok-versenye.htmlFöldön, vízen, futópadon, maszsázságyon és medencében. A Life.hu riportere kipróbálta a Crazy Triatlont, ami attól szokatlan, hogy végig egy helyben történik minden.Katz Dávid--A legklasszabb pasik versengtek ma Budapestenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140823-tudositas-az-ironman-budapest-70-3-elnevezesu-versenyrol.htmlBerlin és Koppenhága után Budapest a harmadik olyan európai város, ahol megrendezik az Ironman Budapest 70.3 elnevezésű versenyt. Hazánk ezzel felkerült a triatlon világtérképére.Katz DávidOrigoA jó zenei ízlés megszépít? Utánajártunk!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140811-a-mary-popkids-talalkozasa-a-zenetesokkal.htmlSzáguldó riporterünk, Katz Dávid a színpadon rohanta le a Mary PopKids zenekar tagjait, hogy megtudja: a jó zenei ízlés vajon megszépít-e.Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.