Szexelnek-e reggel hazai sztárjaink? Olyan választ is kaptunk, amit nem akartunk hallani

Katz Dávid Nemzeti Vágta lovas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit csinál egy igazi lovas reggelente először? Lovagol vagy szexel? Egyáltalán szexel bármikor is? És ha igen, mivel? Katz Dávid a Nemzeti Vágta híres lovasait faggatta e kényes témákban. Olyat is hallottunk, amit nem akartunk. 

Varga Viktor: "A faszomnak sincs kedve csajozni most!"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140912-varga-viktor-szakitasa-utan-nem-akar-randevuzni-massal.htmlAhogyan korábban írtuk, Varga Viktor és Cynthia Diktátor nemrégiben szakítottak. Katz Dávid riporter Viktort faggata a fájdalmas esemény után. És kibékült Kulcsár Edinával is. Majdnem.Katz DávidOrigoAndy Vajna Timivel mustrálja a legszebb nőkethttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140910-andy-vajna-producer-es-vajna-timea-a-miss-universe-hungary-versenyt-keszitik-elo.htmlVajna Timi eszméletlenül csinos cipőben érkezett a Miss Universe Hungary szépsgverseny sajtótájékoztatójára. A lábbeli nemcsak gyönyörű volt, de veszélyes is, ez pedig bennünket is megihletett. Andy Vajna pedig elárulta, mit gondol a korábbi szépségversenyes műsorokról...Katz Dávid--Aki utoljára ivott együtt Bajor Imrével - így emlékeznek rá kollégáihttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140905-bajor-imrere-kollegai-emlekeznek-a-heti-hetes-adasa-utan.htmlÍgy emlékeznek kollégái Bajor Imrére - van, akinek szexuális felvilágosítást adott és van, akivel együtt jártak nyaralni. Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.