Egy gyönyörű hang a vonal végén - így versenyeznek ők

Katz videó szépségverseny legszebb hang call center
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száguldó riporterünk, Katz Dávid ezúttal egy olyan szépségversenyről ad hírt, ahol a legszebb hangú call-centeres munkatársak mérik össze a tehetségüket.

A versenyre keddig lehet nevezni, tavaly Niki, a Telekom munkatársa lett a nyertes. Az idei győztesre kényeztető wellness-hétvége vár! A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Call Center Hangszépségversenyére október 14-én délig itt várják a nevezéseket!

Mindenkinek van hőse - de kik a példaképei a hazai hírességeknek?http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141008-hazai-hires-emberek-elmeselik-kik-az-o-hoseik-pedagogusok-orvosok-es-egeszsegugyi-dolgozok-kozul.htmlMindenkinek az életében van egy-egy meghatározó személy, akire még hosszú évek múlva is nagy tisztelettel és hálával gondol vissza az ember. Lehet ő egy tanár, egy orvos vagy bármilyen egészségügyi dolgozó, aki sokkal többet tett érted vagy a családodért, mint ami elvárható lett volna tőle. Ezeket a hétköznapi hősöket ismeri el idén is a Richter Aranyanyu Díj. De nemcsak nekünk, hazai hírességeinknek is vannak példaképeik. Íme... Katz DávidFotó: Tuba Zoltán - OrigoEgy dologban már biztosan bajnok a Life.hu!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141003-katz-david-sorcsapolo-versenyen-vacsorat-nyert-a-szerkesztosegnek.htmlKatz Dávid eddig is a szerkesztőségünk kedvenc munkatársa volt - ha ilyet ki lehet jelenteni. A Life.hu celebszomorító riportere legutóbbi akciójával azonban teljesen levett bennünket a lábunkról: nemcsak megkérdezte Oroszlán Szonjától, hogyan büfög egy nő sörivás után, hanem megnyerte az egyik sörmárka sörcsapoló versenyét is. Így ő ott lehet jövőre a sörcsapoló világbajnokság wimbledoni döntőjén, bennünket pedig elvihet egy belga sörvacsorára. Gratulálunk, Dávid! <3Katz Dávid
Origo
Andy Vajna Timivel mustrálja a legszebb nőkethttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140910-andy-vajna-producer-es-vajna-timea-a-miss-universe-hungary-versenyt-keszitik-elo.htmlVajna Timi eszméletlenül csinos cipőben érkezett a Miss Universe Hungary szépsgverseny sajtótájékoztatójára. A lábbeli nemcsak gyönyörű volt, de veszélyes is, ez pedig bennünket is megihletett. Andy Vajna pedig elárulta, mit gondol a korábbi szépségversenyes műsorokról...Katz Dávid
--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.