Kerényi Miklós Máté Mező Misi TV2 Majka Rising Star Ördög Nóra Feke Pál Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap a következő hangzott  el Tóth Gabi szájából: "Hamis hangok ide, hamis hangok oda, köszönöm, hogy közölsz." Tényleg? Egy tehetségkutató nem tehetségeket keres, hanem médiumokat? Energia, lélek satöbbi.

Remélem a Rising Star nem a délelőtt tizenegy órától háromig tartó sávba keres majd "tehetségeket". Elvileg most nem lesz okunk kommentelni, hogy milyen lúzer ez a srác, hiszen mi magunk fogjuk beszavazni a jobbnál-jobb hangokat.

Múlt héten nem lettem száz százalékosan meggyőzve arról, hogy ez most jobb lesz, mint a többi, de gondoltam adok egy esélyt, hiszen túlszárnyalni a konkurenciát tehetségkutatóban nem nagyon sikerült az elmúlt években a TV2-nek. Majd most!

Még mindig a béna északi stílusú (nem az északi a béna) lakásbelsőben vagyunk, túlzsúfolt és mindig elvonja a figyelmem, főleg az unalmasabb jelentkezők esetében. Van egy szőnyeg, ami tetszik, de nem hiszem, hogy ez volt a cél az enteriőr tervezésekor. Fotelek, asztal, állandóan járkáló zsűri, és még egy kupakos kávéfőző is.

Nagyon zavaró a műsor fényelése, az arcok szétégnek, elvesznek az arcélek, bár a Keró arcközeliénél megértem a szándékot. Ha már Kerónál tartunk, muszáj megemlítenem, hogy az Igazgató Úr mindig az ízlésre hivatkozik, csípőből elutasítja a népszórakoztatásnak szánt műfajokat, ami elég életidegen az Operettből szabadult Kerényinek.

Feke Pál szerepe még nem világos, halvány, de legalább róla kiderült valami. Nem szereti a női ruhákban fellépő férfiakat. Szegény Conchita, a magyar valóságban ő tuti hogy a piros ajtót kapta volna. Mező Misi a kemény gyerek, a nép szócsöve, legalább nem zavaróan.

Pásztor Anna üde színfolt a palettán, ha így folytatja, akkor jó pár év vár rá a TV2 berkeiben. Ördög Nóri és Majka pedig mehetne órákat adni Szabó Átigazolt Zsófinak és Istenes Bencének, mert ez most tényleg iskola volt.

Miért nem írtam a műsorról? Mert még nem volt. Már a második adáson vagyunk, de a híres mozgó LED-fal csak kilenc előtt öt perccel mozdult meg. Ugyebár ez lett volna a műsor lényege...

Jövő héten elindul végre a Rising Star?

Alföldi Róbert ruha nélkül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141016-alfoldi-robert-elarulta-hogy-ruha-nelkul-vallalja-a-zsurizest-a-kovetkezo-x-faktorban.htmlAlföldi Róbert meztelenül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktor műsorban. Vajon mit fog csinálni a fináléban?Katz DávidRTLKLUBEgy gyönyörű hang a vonal végén - így versenyeznek őkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141010-hangszepsegversenyt-rendez-a-dimsz-keddig-meg-te-is-jelentkezhetsz.htmlSzáguldó riporterünk, Katz Dávid ezúttal egy olyan szépségversenyről ad hírt, ahol a legszebb hangú call-centeres munkatársak mérik össze a tehetségüket.Katz DávidThinkstockMindenkinek van hőse - de kik a példaképei a hazai hírességeknek?http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141008-hazai-hires-emberek-elmeselik-kik-az-o-hoseik-pedagogusok-orvosok-es-egeszsegugyi-dolgozok-kozul.htmlMindenkinek az életében van egy-egy meghatározó személy, akire még hosszú évek múlva is nagy tisztelettel és hálával gondol vissza az ember. Lehet ő egy tanár, egy orvos vagy bármilyen egészségügyi dolgozó, aki sokkal többet tett érted vagy a családodért, mint ami elvárható lett volna tőle. Ezeket a hétköznapi hősöket ismeri el idén is a Richter Aranyanyu Díj. De nemcsak nekünk, hazai hírességeinknek is vannak példaképeik. Íme... Katz DávidFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.