Az Ördög-Majka páros a TV2 idei legjobb döntése - Katz Dávid a Rising Starra kapcsolt

Forrás: Istvan Ruff -
Katz Dávid Majka Rising Star Ördög Nóra élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Playbackkel felütni egy énekversenyt nem túl elegáns gesztus, pedig Majka ilyenformán nyitotta meg a Rising Star első élő adását..." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most épp a Rising Starra kapcsolt.

Ha már itt tartunk. Az első öt percben a képernyő jobb felső sarkából hiányzott az ÉLŐ felirat. Nem tudom, miért történhetett így, hiszen ha más nem is, de a sorozatosan akadozó hang biztosított minket a jelenetek elevenségéről.

Ami viszont az első pillanattól kezdve jó érzést szült bennem az az, hogy végre összeszedett embereket láthattam egy műsorban. Nincs megfejthetetlen Szikora, nincs a műsorvezetésre alkalmatlan exszappanopera sztár. Mindenki érhetően fogalmaz és beszél. Talán egyedül Mező Misi az, aki néha belegabalyodik a mondandójába, amit indokolatlan ragcserékkel próbál kozmetikázni.

Forrás: Istvan Ruff

Kero szép lassan beékelődik a kereskedelmi televízió trendi környezetébe, de még sajnos nem tudok anélkül ránézni, hogy ne vizionáljam magam elé, ahogy precízen próbálja igazgatni a tokáját körbevevő – egyben kiemelő - arcszőrzetét. Ezt a karaktert mintha már '60-as években láthattuk volna főgonoszként a Bond-filmekben.

Eddig akkor nyúltunk a telefonunkhoz, ha valakinek a sikerét szerettük volna ezzel a gesztussal megalapozni, most már akkor is nyomogathatunk, bocsánat, húzogathatunk, ha egy versenyző bukását akarjuk. Letöltöttem a Rising Star telefonos alkalmazását és szavaztam is, nagyon vártam, hogy feltűnjön az arcom a műsorban, de egyszer sem sikerült. Kár, pedig biztos vagyok benne, hogy sokan szavaznak ezért a lehetőségért.

A versenyzők telefonképernyős megjelenése egyébként rém röhejes, egytől egyig olyanok, mintha a kártyajóslás emblematikus kuruzslói tekintenének ránk.

Az élő zene jelenléte kettős érzéseket szül: hiszen az X-Faktorban profin keverve hallhatjuk a háttérzenét, viszont a Rising Star néha a Szerencseszombat hangulatát idézi fel bennem.

Forrás: Istvan Ruff

És még valami: az Ördög-Majka páros a TV2 idei legjobb döntése. Majka jól improvizál és még a súgógép olvasása sem érhető tetten nála. Nóra pedig abszolút többet mutat meg a tehetségéből, mint az utolsó RTL-es munkáiban. Majka azért megpróbálhatna egy kicsit kevesebbet "egyemmegaszívemezni".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.