Halottról csak jót vagy semmit, de nekem ez nehéz lesz - Katz Dávid megnézte a Napló utolsó adását

Forrás: Tv2 -
Pimaszúr Azurák Csaba riport beszámoló Napló (műsor) Sváby András disznóvágás szemétgyűjtés Vujity Tvrtko beteg gyermek Adás Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A Napló utolsó adása méltatlanul szombat délután ötkor került képernyőre, pedig elmondhatjuk, hogy a nézettsége stabilan kiemelkedő volt az indulástól kezdve." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most a Napló utolsó adását nézte meg, és leírta, amit látott.

Kevés olyan ember van Magyarországon, aki ne emlékezne egy-egy maradandó riportra vagy helyzetre, hiszen igyekeztek mindig érdekes és igazi riportalanyokat találni: segítettek a rászorulókon, szemetet szedtek, disznót vágtak - az utolsó adásban ezekből láthattunk néhány összevágott percet. Én is mosolyogva ültem a televízió képernyője előtt, mert az érzések jöttek és mentek, volt, amikor jót derültem vagy éppen elszomorodtam, de az biztos, hogy emlékeztem.

Forrás: Tv2

Muszáj megemlítenünk a Napló stábját, akik a televíziós és internetes újságírás meghatározó alakjai ma is, nevük ismerősen cseng legtöbbünknek. Elég csak Sváby Andrást, Vujity Tvrtkót, Azurák Csabát, Pimasz urat vagy Hadas Krisztát említenem. Beutazták a világot, hogy tudósítsanak, de itthon készültek a legnagyobb történetek. Beteg gyerekeket mutattak be nekünk és szegény családokat segíthettünk a Napló erejével.

Persze az elmúlás jótékony homályába nem merülhet az emlékezetes kamuriport a mezőőrről. Ezen kívül sajnos nem egy alkalommal került adásba olyan riport (főleg az utóbbi években), amit érezhetően felsőbb nyomásra forgattak, amolyan jófajta promóként.

Mindenki megnyugodhat: annak ellenére, hogy az utolsó adásban erről megfeledkeztek, az interneten két kattintás után bárki megtalálja. Aki kihagyta az utolsó adást, ne sajnálja, viszont cserébe nézzen meg egy klasszikust, hiszen van ezekből is bőven.

Tizenhét év után megszűnt a Napló.

Pimasz úrnak nem árt a pia, sőt!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141126-katz-david-kritikaja-papp-gergely-pimasz-ur-ottalszik-cimu-musorarol.html"Kezdjük egy erős kinyilatkoztatással: Papp Gergő rendelkezik a leggazdagabb szókinccsel a mai televíziós arcok közül. Narrációi nem véletlenül terjengősek, egy-egy kifejezésre rengeteg variációt ismer..." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most éppen a Pimasz úr Ottalszikra kapcsolt, és leírta, amit látott.Katz Dávid--Félénk próbálkozások, erőtlen figurák a Rising Starbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141116-katz-david-kritikaja-a-tv2-rising-star-tehetsegkutatojarol.htmlElőször, csak tisztes távolságból - ami ebben az esetben egy ágynyi hosszúságot jelent - lepődöm meg. Másodszor, feltápászkodva, görnyedve a tévé előtt, a szörnyülködés felolvadhatatlan jégmaszkot borít az arcomra. Elképzelhető, hogy a Rising Star stylistja egy női nyakláncot helyezetett el Kero amúgy is pazar testére? Hát jó, kezdődjön a műsor.Katz Dávid--Az Ördög-Majka páros a TV2 idei legjobb döntése - Katz Dávid a Rising Starra kapcsolthttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141109-rising-star-elso-elo-adas-krtika-katz-davidtol.html"Playbackkel felütni egy énekversenyt nem túl elegáns gesztus, pedig Majka ilyenformán nyitotta meg a Rising Star első élő adását..." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most épp a Rising Starra kapcsolt.Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.