rivalizálás Varga Edit Katz Dávid szerelem Virtuózok Novodomszky Éva Boros Misi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celebszomorító riporterünknek a győztessel kellett volna VIP interjút készíteni, ehelyett megtudta, rivalizál-e Novodomszky Éva és Varga Edit, valamint kibe szerelmes Boros Misi. 
Megvan a Virtuózok fődíjasahttp://www.origo.hu/teve/20141220-megvan-a-virtuozok-fodijasa.htmlközönség szavazatai alapján Lugosi Dániel Ali klarinétos nyerte a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 12 millió forintos fődíját a pénteki fináléban.TévéOrigoSarka Katát Kulcsár Edina anyukájának néztékhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141216-kulcsar-edina-masodik-helyeztt-lett-a-miss-world-2014-szepsegversenyen-sarka-katat-az-anyukajanak.htmlA Life.hu száguldó riportere a repülőtéren csapott le kérdéseivel a Miss World 2014 szépségversenyről hazatérő, ott a második helyet megszerző világszép lányra, Kulcsár Edinára. Riporterünk kérdéseit azonban Sarka Kata, és Edina édesanyja sem úszta meg.Katz DávidMajkának nem elegek Tatár Csilla melleihttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141211-majkanak-nem-elegek-tatar-csilla-mellei-katz-david-videoja.htmlKatz Dávid Majkával beszélgetett, nem is akármiről. Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.