Való Világ 7 interjú VV7 Katz Dávid VV Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu celebszomorító riportere nem kímélte VV Renit, aki meg sem tudott szólalni. Egy igen fontos mondatot azonban csak sikerült kiszedni a rendkívül kimért, diplomatikus és csalódott kiesőből.
Az orális szex nem lett volna elég a bennmaradáshoz Vikcsunak?http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141208-vv-vikcsu-a-valovilag-7-elso-kiesoje-szerint-nem-lett-volna-eleg-az-oralis-szex-a-bennmaradashoz.htmlEldőlt a párbaj: Zsuzsa helyett Vikcsu hagyta ott a ValóVilág 7 villáját. A Reni által szexmániásnak hívott lány szerint nem lett volna elég a bennmaradáshoz, hogy engedjen Macinak, illetve azt is elárulta, milyen érzés egy igazi playmate-tel smárolni.Katz Dávid--VV Robin: "Egy nagy balfasz vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141126-a-valovilag7-szerdan-bekoltozo-jatekosaval-vv-robinnal-beszelgetett-katz-david.htmlÚj játékos költözik be szerdán este a ValóVilág-villába, VV Robin. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid esélyekről, szerelemről, könnyekről és a játékosokról beszélgetett vele, mielőtt belépett a luxusbörtön ajtaján.Katz Dávid--VV Reni legbelül igazi színésznő - ismerd meg a villa új lakóját!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141120-valovilag-7-vv-reni-szabaduszo-szineszno-bekoltozott-a-villaba.htmlA fiatal szőkeség fél a bekérdezős riporterektől, és természetesen szépnek tartja magát. Munkája nincs az egyébként szabadúszó színésznőnek, aki még vár álmai szerepére. A Life.hu riporterének mesélt a ValóVilág 7 új beköltözője. Katz DávidOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.