Lefekszik-e Vajna a feleségével, Tímeával? Idén ezt is kiderítettük!

Vajna Timi szex lány fiú Katz Dávid Andy Vajna szerelem celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katz Dávid, celebszomorító riporterünk egész évben lótott-futott, és mindezt csak azért, hogy a celebek arcán azt a jellegzetes, citromba harapott mosolyt megpillanthassuk. Szilveszteri videónkban összeszedtük az év legszemtelenebb kérdéseit.

2013-ban megkérdezte Pikali Gerdát, hogy eljátszaná-e Détár Enci lányát...

... 2012-ben viszont leginkább a nemi identitás problematikája izgatta:

És még él! Mi kérünk elnézést... és kívánunk boldog új évet!

Kultúrmisszió az X-Faktorban és a Rising Starban? Igen!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141228-katz-david-irasa-az-x-faktor-es-a-rising-star-kulturmissziojarol.html"Így az év végéhez közeledve emlékezzünk meg a Dinamit Duóról: a Rising Starról és az X-Faktorról. Gondolataim vezérfonala ezúttal nem a két műsor (legtöbbször jogos) kritikája lesz..." - Katz Dávid ezúttal rendhagyó módon a tehetségkutatók kultúrmissziós tevékenységét elemzi, amely szerinte emelte a két műsor fényét.Katz Dávid--Nem létezik Tillánál lazább arc jelenleg a médiában - Katz Dávid a Propagandára kapcsolthttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141226-katz-david-kritikaja-a-tv2-till-attila-propaganda-cimu-musorarol.html"Kultúrsznob a TV2 Propaganda című műsora. Ezt sajnos a csatorna alakította így..." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most Till Attila műsorára, a Propagandára kapcsolt, és leírta, amit látott.Katz Dávid--Kiderül, rivalizálnak-e az M1 legjobb női...http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141220-katz-david-sztarinterjuk-a-virtuozok-finalejaban-amelybol-kiderult-az-is-kibe-szerelmes-boros-misi.htmlCelebszomorító riporterünknek a győztessel kellett volna VIP interjút készíteni, ehelyett megtudta, rivalizál-e Novodomszky Éva és Varga Edit, valamint kibe szerelmes Boros Misi. Katz DávidFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.