sztárszerzők Müller Péter szeretet Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad.

Olvasd el, és hagyd magadban megérni. A népmesékben a szülők csak néhány pogácsával és egy-két gondolattal bocsátják útra gyermekeiket. Azokkal a gondolatokkal, melyekről tudják, hogy fontosak, és csakis az övék.

"Az angyaltanfolyam utolsó évfolyamán kardot adnak az angyal kezébe."

Az első évben megtanul együtt érezni és belebújni a védenceibe. Érzi a fájdalmaikat, féli a félelmeiket, együtt sír és nevet velük.

A második évben megtanul szeretni. Ez már nemcsak érzés, hanem értés is. Nem elég érezni, érteni is kell a másikat: ez az igazi szeretet.

A harmadik évben megtanulja a távolságtartást. Azt, hogy nem szabad valakit túlszeretni. Nem szabad bárkinek, bármikor odaadni magát - naiv módon, elolvadóan. Nem szabad túl jónak lenni. Aki Isten szemével lát, azt már a mindentudás irányítja, és igyekszik a védenceitől távolságot tartani. Nem engedi a másiknak, hogy az belekapaszkodjon. "Nem szabad az embert angyalfüggővé tenni!" Ezt tanítják a harmadik évben. Hátra lépve, okosan kell szeretni. Ha úgy alakul: tanulj meg közömbös lenni.

A negyedik évben azt tanulja az angyal, hogy nem elég a szeretet, a lágyság, a kedvesség és az okosság. Nem elég a tisztánlátás sem. Az angyal küldetéséhez erő kell! A felnőtt angyal démonokkal küzd, és ehhez fegyver kell.

Az utolsó évfolyamon kardot adnak a kezébe. Lángpallost. Legyőzhetetlen csodafegyvert, amelyet ritkán használ. Sohasem támad vele, de megvédi az igazságot, és a tanítványait. Az érett angyal tudja, hogy nemcsak a Jónak, a Rossznak is hatalma van. Tudja, hogy a fény mellett ott a sötét, és a teremtés drámai alkotás. Küzdeni kell. Szüntelenül harcolni.

A kardot csak egy érett angyal használhatja, mert ő már tudja, mi a Jó, az Igaz és a Fény. Iratkozz be az angyaltanfolyamra. Hátha fölvesznek.

Tippünk: Itt is barátkozhatsz Müller Péterrel!


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Heti útravaló Müller Pétertől - 89. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130902-muller-peter-heti-utravalo-89-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 88. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130826-muller-peter-heti-utravalo-88-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 87. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130814-muller-peter-heti-utravalo-87-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 86. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130812-muller-peter-heti-utravalo-86-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 85. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130721-muller-peter-heti-utravalo-85-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 84. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130721-muller-peter-heti-utravalo-84-resz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.