A szeretet görbe tükör

Forrás: Thinkstock -
tükör idézet Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Péter napindító idézete a Life.hu-n, 2014. március 17.

Ha azt mondod: Olyannak szeretlek, amilyen vagy! - nem szeretsz igazán. Ha valóban szeretnél, többnek látnál, mint amilyen vagyok.
Forrás: Thinkstock

Müller Péter: "Sosem késő - most jött el az ideje!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140310-muller-peter-heti-utravalojaban-a-tenger-vegtelenseget-allitja-szembe-az-ido-vegessegevel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 116. rész.Müller PéterOrigoHa szeretnek, neked is jobban kell szeretned!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140303-muller-peter-heti-utravalojaban-arrol-ir-hogy-aki-tobb-szeretetet-kap-annak-tobbet-kell-adnia-is.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 115. rész.Müller Péter--Csak a saját modorodban nyerhetsz csatát!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140224-muller-peter-sztarszerzonk-heti-utravalojaban-a-sajat-harcmodor-sikeressegerol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 114. rész.Müller Péter--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.