Hiányzik a szerelem vagy a barátság? Nyisd ki a lelked - és rád talál!

Forrás: Thinkstock -
Müller Péter szerelem heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 136. rész.

Lelked - mint az enyém és mindenkié - önvédelemre van állítva. Ahhoz, hogy befogadj valakit, ki kell nyitnod magad.

Mindenki a saját várában él. És nehezen engedi le a felvonóhidat. Nem vesszük észre, hogy zárva vagyunk. Hogy miattunk nem jönnek. Nem hallanak vagy éreznek belülről hívó szót. Én ezt sokszor megtapasztaltam, míg fiatal voltam.

Nem jöttek. Én meg nem mentem. Pedig vonzó fiú voltam. Csak zárva voltam. Falakat kellett áttörnie annak, aki hozzám akart férni. Ez nem csak gátlás - önzés is. Egoizmus. Önvédelem.

Forrás: Thinkstock

Nem csak testünk, lelkünk is ad láthatatlan hívójeleket. Ezt persze nemigen lehet elválasztani az erotikától, de néha, ha sikerül, tisztán fölismeri az ember azt a másik hullámhosszt, amely ha rád talál, nem biztos, hogy ölelés lesz belőle, nem biztos, hogy szerelem - lehet, hogy barátság.

Sok embert ismertem, aki szeret, vagy szeretné, hogy szeressék - de zárva van. Nem ismeri a "bármikor, bárkivel lehet" felelőtlen állapotát, ami egy nyitott lélek számára nem is olyan lehetetlenség, hiszen mindenki ember és mindenki egyedül van.

Müller Péter: "Sok embert megmentett már a szeretet"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140630-muller-peter-heti-utravaloja-arrol-hogyan-ment-meg-a-szeretet.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 133. rész.Müller Péter--Te kiért hozol áldozatot?http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140630-muller-peter-heti-utravaloja-a-szeretet-es-az-aldozathozatal-szoros-kapcsolatarol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 134. rész.Müller Péter--Nyuszi a kalapban... de a varázsló te vagy!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140623-muller-peter-heti-utravaloja-arrol-hogy-mi-teremtjuk-magunk-korul-a-vilagot.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 132. rész.Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.