Müller Péter: "Az igazi szeretet: léleklátó"

Forrás: Thinkstock -
ismerős tudás Müller Péter szeretet szerelem ismeretlen heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 139. rész.

"Ha szeretlek: ismerlek. És csak ha ismerlek, szerethetlek igazán. Másképp nem."

A szeretettől ugyanis valósággal beléd bújok. És szétnézed benned, egy másik ÉN-ben. És másik, külön világban. Beléd kerültem, magadba engedtél, s most kezdem megismerni, hogy ki vagy. Milyen neked, egy másik ÉN-nek lenni.

Úgy nézek körül benned, mint egy utazó az ismeretlen országban. Kell egy kis idő, míg megismerem, hogyan élsz te itt, önmagadban, a te országodban. Most már néha velem együtt is.

Forrás: Thinkstock

Ha nem ismerlek, az azt jelenti, hogy nem is szeretlek igazán. Ilyenkor a saját képzeteimet, elvárásaimat, eszményeimet vetítem beléd. Csak egy mozivászon vagy, amelyen a saját vetítésemet látom. Ez nem igazi szeretet. Sok ilyen kivetítős vonzalom van. Ha egy anyánál azt látom, hogy nem ismeri eléggé a saját gyerekének a lelkét, azonnal fölmerül bennem, hogy akkor nem is szereti igazán. Valami vonzalmat érez - de ez nem szeretet. Ha szereti, mindent tud róla.

Vagy nagyon sokat. Néha a jövőjét is megérzi. Ilyenkor az anyám a legjobb ismerősöm is, aki olyasmit is tud rólam, amit én nem tudok. Az igazi szeretet: léleklátó.

Ha a megfelelő énedre hallgatsz, lefogysz!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140728-muller-peter-heti-utravaloja-a-belso-hang-igazsagairol-es-hazugsagairol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 138. rész.Müller Péter--Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140728-muller-peter-heti-utravaloja-a-olvasoi-levelekre-valaszolva-a-nyitottsagrol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.Müller PéterOrigoHiányzik a szerelem vagy a barátság? Nyisd ki a lelked - és rád talál!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140721-muller-peter-heti-utravaloja-a-lelki-onvedelemrol-es-a-nyitottsagrol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 136. rész.Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.