Müller Péter: "A jó vagy rossz sorsod egyetlen emberen múlik: önmagadon!"

Forrás: Thinkstock -
önsegítés felemelkedés Müller Péter Angyal heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 162. rész.

Ha padlóra kerülsz, ha testileg-lelkileg a mélybe zuhansz, próbálj meg magadtól fölemelkedni. S előbb-utóbb azt tapasztalod majd, hogy a magasból húznak.

A segítők mindig készen állnak. Emberek, angyalok, látható és láthatatlan lények egész serege. De addig nem indulhatnak a segítségedre, míg te - önmagadtól - a föltápászkodás és fölemelkedés nagy erőfeszítéseit nem teszed meg. Így tanultál valaha járni is. Nem anyukád emelgetett, hanem te küszködtél a gyenge kis lábaiddal. Neked kellett két kezecskéddel elérned anyád magasban váró ujjait.

Forrás: Thinkstock



Így működik az angyalvilág is. Vár. Bízik benned. Szurkol neked. És azt sugallja: "Gyere! Gyere! Gyere!" És ha jössz, szeretettel elkap, és a magasba emel. Minden belőled indul. A repülés - de a tehetetlen föladás és zuhanás is. Az ember minden segítséget megkap, csak egyet nem: hogy önmaga legyen.

A Varázsló, aki dönt, hogy mit akar: lent maradni a reménytelen sárban, vagy fölszállni a szabad égre: benned van. Rajtad múlik minden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.