Müller Péter: "Az élet kalandtúra"

Forrás: Thinkstock -
kaland kalandtúra Müller Péter életút nehézség heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 164. rész.

A hernyónak nehéz küzdelem pillangóvá lenni.

És a magnak nehéz küzdelem búzává érni. Az embernek nehéz embrióból a világra megszületni. És a gyereknek nehéz kamasszá érni, és a kamasznak nehéz elveszteni lázadó szabadságát és gondokkal teli felnőtté válni. És a felnőttnek nehéz küzdelem megöregedni, és az öregnek nehéz meghalni...

Forrás: Thinkstock

Az él jól és bölcsen, aki tudja, hogy a küzdelem az élet értelme. És élvezi. Minél nehezebb, annál inkább. És küzd vidáman, játékosan, hittel és önbizalommal. Élvezni kell az átváltozásokat! Az újjászületéseket.

Aki bölcs, tudja, hogy mindig úton van. És minden megérkezés egy másik út kezdete. És nem fél a változásoktól.

Légy erős! És higgyél magadban! És tartsd a nehezet könnyűnek. És a küzdelmet gyönyörűnek. Az élet: kalandtúra.

"Amikor meglátod a másik rácsait - ha nincs is -, akkor érted meg őt igazán"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150126-muller-peter-heti-utravaloja-szerint-onmagad-atadasa-nelkul-nincs-megertes.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 163. rész.Müller Péter--"A jó vagy rossz sorsod egyetlen emberen múlik: önmagadon!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150119-muller-peter-heti-utravaloja-szerint-az-angyalok-segito-kezeert-neked-kell-nyujtozkodnod.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 162. rész.Müller Péter--"A lelketlen nevelés nem egyéb, mint a kiskorúak megrontása"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150112-muller-peter-heti-utravaloja-a-lelketlen-es-szeretetlen-neveles-lelekrombolo-hatasarol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 161. rész.Müller PéterThinkstock"A magány nem veszélytelen oldószere az őszinteség"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150105-muller-peter-heti-utravaloja-az-oszinteseg-es-a-szeretet-osszefuggeserol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 160. rész.Müller PéterOrigo"Nem az vagy még, akit a tükörben látsz..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20141227-muller-peter-heti-utravaloja-az-onismeret-mint-tukor-mukodeserol-meg-kell-ismerned-onmagadat.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 159. rész.Müller PéterThinkstockCsak vendég lehetsz a másik mennyországában!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20141221-muller-peter-heti-utravaloja-az-egyeni-boldogsagot-a-mennyek-orszagahoz-hasonlitja.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 158. rész.Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.