Müller Péter: "Különös áramkörök vannak a mély, igaz szeretetben"

Forrás: Thinkstock -
Müller Péter üzenet szeretet szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 169. rész.

Ha szerelmed észrevétlenül beoson mögéd az okmányiroda várótermébe, és hátulról befogja a szemed, sőt, egyszerűen csak megáll a hátad mögött, némán, és te nem tudod, hogy Ő AZ, nem szereted igazán.

Különös áramkörök vannak a mély, igaz szeretetben. És igen, messziről is működnek. Nem is kell, hogy egy szobában légy vele, hogy a hátad mögé álljon, még az sem, hogy egy házban, kerületben, országban légy vele… a szeretet olyan, mint egy rádió adó-vevő, hatalmas távolságokból is működik, ha össze vagytok hangolódva. Nemcsak veszi az adásodat, te is érzed, hogy veszi, visszajelez és válaszol.

Forrás: Thinkstock

Márai Sándor ezt úgy hívta: „hot line”. Forró drót. Ő ezt azután érezte s hangolódott rá, amikor már nagyon-nagyon öreg volt, és felesége, Ilona, akivel egész életét leélte, meghalt. A másvilágról üzent neki. Azt, hogy „Szeretlek! Szerettelek, egy életen át csakis téged szerettelek!” És azt még: „Te a sok ezer oldalas naplóidat az olvasóidnak írtad, én, az én naplómat, csakis Neked!” Márai nem volt szentimentális író. De amikor ezt az „adást” megkapta, sírva fakadt. Pontosabban: sírógörcsöt kapott. Ez a minden éjszakai „hot line” lett életének új, sohasem ismert, transzcendens élménye. Azt üzente felesége a másik világból, ahová már ő is készült: „Minden másképp van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.