Müller Péter: "Átírhatod a jövendődet!"

Forrás: Thinkstock -
élet életbölcsesség Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 174. rész.

A szélirányon nem tudsz változtatni, a hullámokon sem, csak a vitorláidat igazítsd jól, és hamarosan hazaérsz a kikötődbe.

Lelkedben van a megoldás. Ezért nehéz megtalálni. Köt a megszokás, a reflex, a hibás programok ereje. Köt a gyengeség, a félelem, a gyávaság és az önmagaddal bánni nem tudás bénasága.

És mégis: végy magadon erőt! Ne engedd, hogy a külső erők sodorjanak. Ne kerülj a rossz szelek és a viharos tenger megfélemlítő hatása alá.

Forrás: Thinkstock

Mindenkiben él egy „Fa Nándor” aki legyőzi a tengert, áthajózik a veszélyes hullámokon, úrrá lesz a külvilág ezerféle rossz széljárásán, viharán – és hazaér.

A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. A jelent nem, mert az már készen van. Megfagyott minden múltbéli gondolatod, jó és rossz érzésed, félelmed, tévhited és tévedésed. Megdermedt már minden, és olyan lett, amilyen – de a jövőd még várakozik.

Még nincs megírva. Most írod. Kérdezd meg a jó hajósoktól, mennyi erő, mennyi bölcsesség, mennyi ravaszság és kitartás kell ahhoz, hogy az utad oda vezessen, ahová szeretnél eljutni, és ahová igazán vágysz. Jó utat, barátom!

Müller Péter: "Szeretni akkor tanulsz meg igazán..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150403-muller-peter-a-szeretetrol-es-a-tanulasi-folyamatrol-beszel-ki-mikor-tanul-meg-szeretni-igazan.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 173. rész.Müller PéterOrigoMüller Péter: "Valami van, de nem az igazi!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150329-muller-peter-eheti-utravalojaban.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 172. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Régi vétkeink, mint a penészes befőtt állnak a tudattalan homályában"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150323-muller-peter-heti-utravalojaban-az-oregedesrol-es-uj-eletrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 171. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Csak szeretve tanulunk meg szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150315-muller-peter-a-szeretetrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 170. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Szeretni akkor tanulsz meg igazán..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150403-muller-peter-a-szeretetrol-es-a-tanulasi-folyamatrol-beszel-ki-mikor-tanul-meg-szeretni-igazan.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 173. rész.Müller PéterOrigoMüller Péter: "Hatalmas önbecsapás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150302-muller-peter-168-resz.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 168. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.