Müller Péter: "Szerelemgyerekek vagyunk"

Forrás: Thinkstock -
Születés ego Müller Péter szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 175. rész.

Ketten kellünk hozzá! Ahhoz, hogy élni tudjon egy érzés, egy gondolat, ketten kellünk. Én csak kezdem, de veled együtt folytatjuk, együtt.

Ez az élet titka. Így születtünk a világra, én is, te is: két ember kellett hozzá. De amikor felnövekedünk, elvakult gőgünkben azt hisszük: „Én! Csak én! Én egyedül, a másiktól függetlenül is vagyok! Enyém! Nekem! Én vagyok, mások nélkül, csak én egyedül!” Elfelejtjük, hogy úgy adtak össze minket, hogy legyünk. Egy férfi és egy nő koprodukciója vagyunk. És mindegyik a leglényegesebbet adta magából. Elfelejtjük, hogy szerelemgyerekek vagyunk, és ha élni akarunk, tovább kell adni ezt a szerelmet, mert félemberek maradunk, élő halottak.

Forrás: Thinkstock

Az író is így van. Én írom a műveimet, de benned, s veled együtt él és folytatódik tovább. Én „csak” az apja vagyok. Minden, ami él, szeretetből születik, és a szeretet is tartja fenn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.