Müller Péter: "Ha függsz tőle, megfertőz"

Forrás: Thinkstock -
házasság barátság Müller Péter szeretet szerelem elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 179. rész.
Forrás: Thinkstock

Ezt a benső vezért úgy hívják a biológiában, hogy immunitás. Ott is nehezen találjuk. És ezért nem tudjuk, hogy a fertőző betegségeket nem kapjuk, hanem vesszük. A körzeti orvosra százan köhögnek, mégsem lesz beteg, mert benső vezére van.

És ez így van az életed minden területén. Belül van a vezéred!

Fontos tudni róla, és átadni neki lelked-sorsod irányítását, mert mérgezett világban élsz. Ha függsz tőle, megfertőz. Gyengévé, szorongóvá, boldogtalanná tesz. Egy járvány veszedelme semmi ahhoz képest, ami ma a világban van. A légkör mérgezett, teli önzéssel, félelemmel, gátlástalansággal, szeretetlenséggel. De ha benned kigyullad a fény: világosságban leszel. És meglátod, hogy körülötted sem lesz annyira sötét.

Bízz magadban! Légy önmagad jó barátja, mestere, orvosa és erőforrása. Fontos, hogy tudd: ez a benső vezéred nagyon erős! Atomerő van lelked magjában. Száz életre elegendő energia! Fedezd föl! És élj vele!

Én, ha bajban vagyok, azonnal a vezéremhez menekülök. Ha rátalálok magamban: megszűnik a baj. Tudod, mikor fedeztem fel magamban? Amikor pici koromban megtanultam állni, járni. Senki sem tanított. Pedig milyen nehéz és veszélyes volt! Magamat tanítottam. Most is erre van szükség. „Kelj fel, és járj!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.