Müller Péter: "Hányan születtünk zűrzavaros házasságban, boldogtalan anyáktól"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség Születés tévedés Müller Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 189. rész.
Forrás: Thinkstock

Ha szüleink nem követtek volna el nyilvánvaló esztelenséget, sőt hülyeségeket, lehet, hogy meg se születtünk volna. Hányan születtünk zűrzavaros házasságban, méltatlan kapcsolatokból, boldogtalan anyáktól, szerencsétlen, nehéz természetű apáktól, néha véletlenül, néha kétségbeesésből… és itt vagyunk, élünk! És nemcsak mi, gyerekek vagyunk a gyümölcsei egy rossz kapcsolatnak, hanem magának a kapcsolatnak is, bármennyire vacaknak és elviselhetetlennek tartották is a szüleink, mégis volt valami fontos szerepe a sorsukban. Az a szerencsénk, hogy az univerzális bölcsesség még a bukásainknak is értelmet ad, és a legnagyobb hibáinkat és őrült tévedéseinket is fölhasználja idővel a javunkra.

Isten spórolós.

Még a trágyát is fölhasználja, hogy jó termésünk és finom kenyerünk legyen.

Müller Péter: „A szeretet nélkül kimondott bírálat és őszinte kritika még akkor sem igaz, ha egyébként igaz” http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150720-muller-peter-az-oszintesegrol-a-hibakrol-a-szeretet-nelkul-kimondott-biralatrol-es-oszinte.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 188. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Az öröm, mondják, olyan madár, mely nem szívesen száll le az akarattól megfeszült lélekre"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150713-muller-peter-a-belulrol-fakado-oromrol-boldogsagrol-mesel-eletbolcsessegeket.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 187. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Akit megaláznak és bántanak, nem ér rá önismerettel foglalkozni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150702-muller-peter-akit-megalaznak-es-bantanak-nem-er-ra-onismerettel-foglalkozni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 186. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ha jól élsz, mindig úton vagy"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150605-muller-peter-uzenete-a-fiataloknak-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 183. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ha függsz tőle, megfertőz"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150518-muller-peter-az-immunitasrol-a-nagy-belso-erorol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 179. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ha azt mondod: olyannak szeretlek, amilyen vagy – nem szeretsz igazán"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150427-muller-peter-heti-utravalojaban-a-belso-szepsegrol-a-tobbnek-latszani-akarasrol-az-igazi-szepsegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 176. rész.Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.