Müller Péter: "Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség vonzás Müller Péter Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 200. rész. 
Forrás: Thinkstock

Nem látod, de érzed! És nem az angyal hangolt magára, hanem te hangolódtál az ő hullámhosszára. Te vagy a vevő – ő csak az adó. És hiába ad, ha te nem veszed. Nem hallod meg, és elsuhan melletted a jó szó, a derű élménye, a jókedv és a bizakodás. Másra hangolódtál, és azt is kapod, amire lelked húrjai rezonálnak. Ez a vonzás törvénye. Sötét gondolat a sötétséget, félelem a félelmetest, önzés az elvakultságot és mások önzését vonzza magához.

Manapság ez különösen fontos.

Ne engedd, hogy a világ hasson rád, mert rossz az adás. Légy „antennás ember”, aki veszi a láthatatlan világból és a lelked mélyéről szüntelenül áradó jó hatást.

Müller Péter: "Ezért verjük és alázzuk meg a nőket"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151001-muller-peter-a-nok-iranti-tiszteletrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 199. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Kit vonzol az életedbe? És kit taszítasz?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150928-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-arrol-ir-hogy-minden-ami-korulvesz-minket-mi-magunk-teremtettuk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 198. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Néha a legszebb és legkifejezőbb szemek mögött van a legnagyobb üresség"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150911-muller-peter-a-belso-szepsegrol-beszel-ami-nem-feltetlenul-egyezik-meg-a-kulso-szepseggel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 196. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ez a másodperc a tied! Még szabad vagy!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150921-muller-peter-a-szabadsagrol-a-dontesekrol-es-azok-kovetkezmenyeirol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 197. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ahol már nem szeretnek téged, onnan tényleg tovább kell menni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150824-muller-peter-a-szeretetrol-a-tovabblepesrol-elengedesrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 193. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Az öröm, mondják, olyan madár, mely nem szívesen száll le az akarattól megfeszült lélekre"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150713-muller-peter-a-belulrol-fakado-oromrol-boldogsagrol-mesel-eletbolcsessegeket.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 187. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.