Müller Péter: "Ne manózz tovább!"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség lélek Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 202. rész. 

Ez a legnagyobb titok. Amíg ezt nem tudod, másoktól függsz, idegen hatások varázslata alatt élsz, s tesznek olyanná, aki nem szeretsz lenni. Ha utólag látnád, kire, mire hallgattál magadban, milyen félelmek, gátlások, előítéletek, téveszmék, hamis vágyak, remények és érzések vezettek, melyekben igazán sohasem hittél – megdöbbennél.

Forrás: Thinkstock

Én úgy hívom ezeket a lelki bűvészinasaimat, hogy „manók”. Életemet sokkal inkább a „manóim” csinálták, mint én magam. Rájöttem, hogy nemcsak hülye vagyok – de hülyítem is magam.

És nemcsak boldogtalan vagyok – de boldogtalanná is teszem magam. És nemcsak beteg vagyok – de beteggé is teszem magam! A „manóim” tettek beteggé. Fedezd föl magadban a Varázslódat! Hívják úgy is, hogy a benned lakó Isten, vagy az Igazi Éned – az, aki nem hal meg soha.

Mérhetetlenül erős!

Ha meghallod a szavát, manóid eliszkolnak, és átvarázsolod az életedet.

Müller Péter: "A félelmedet nem legyőzni kell, hanem megérteni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151019-muller-peter-a-felelmekrol-a-halalrol-beszel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 201. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151012-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-vonzas-torvenyerol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 200. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ezért verjük és alázzuk meg a nőket"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151001-muller-peter-a-nok-iranti-tiszteletrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 199. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A szerelemnél hatalmasabb küzdelem nem létezik"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150803-muller-peter-bolcsessege-a-szerelemrol-es-a-kuzdelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 190. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Hányan születtünk zűrzavaros házasságban, boldogtalan anyáktól"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150727-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-arrol-beszel-hogy-a-tevedeseknek-sok-mindent-koszonhetunk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 189. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A boldogtalanság irreális állapot!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150605-muller-peter-irasa-a-boldogtalansagrol-a-maganyrol-az-egyedulletrol-a-tarsas-viszonyokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 182. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.