Müller Péter: "Ahhoz, hogy elengedj bárkit is, neked kell megváltoznod"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség párkapcsolat Müller Péter szeretet elengedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 207. rész.

Mindenünk, amink van, amit szeretünk és akit szeretünk, minden, ami a „miénk”, belénk épül. A pénzed nem a bankban van, hanem elsősorban a lelkedben. És mindenki, akit ragaszkodva szeretsz, a lelkedben van. Ott él benned, lényed része, hozzád szervült, benned él. Nem kívül van már, hanem benned. Ha valakibe például szerelmes vagy, már nem egészen Te vagy, mert Ő is benned van – csak vele együtt érzed magad teljes egésznek. Csak vele együtt éled át, hogy „én vagyok”.

Forrás: Thinkstock

Ahhoz, hogy elengedj bárkit is, neked kell megváltoznod.

A régi lelkedet le kell vetkőzni, és az új lelkedbe szépen beleöltözni. És Ő ott marad az emlékezeted ruhatárában, a fogason, mint egy ruha, amit kinőttél már.

Meg is őrizheted, de csak úgy, mint a régi babaruhádat vagy az érettségi blúzodat, netán a régi menyasszonyi ruhádat vagy öltönyödet. De legjobb, ha megszabadulsz tőle, mert kell a hely az újnak.

Az elengedés nem róla szól, hanem rólad. Lényegében nem más, mint lélekcsere. Vagy még pontosabban: átalakítás. Amíg tart ez a fájdalmas folyamat, írd ki magadra: „Átalakítás miatt: zárva.”

Müller Péter: "Ha nem így szeretsz, az nem találkozás, hanem karambol"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151124-muller-peter-a-szerelemrol-szeretetrol-beszel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 206. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ezért ritka a jó házasság"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151113-muller-peter-eheti-bolcsesseget-a-jo-hazassagrol-szeretetrol-szerelemrol-megertesrol-baratsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 205. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A rossz szex és a rossz beszélgetés mögött mély rokonság van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151109-muller-peter-a-valodi-emberi-kapcsolatokrol-mely-erzesekrol-uressegrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 204. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Az igaz visszatér, ne félj!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151102-muller-peter-az-igaz-szerelemrol-beszel-az-elengedesrol-szabadsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 203. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151012-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-vonzas-torvenyerol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 200. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Kit vonzol az életedbe? És kit taszítasz?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150928-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-arrol-ir-hogy-minden-ami-korulvesz-minket-mi-magunk-teremtettuk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 198. rész. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.