Müller Péter karácsonyi üzenete: "Csodában élsz, ha nehéz is a sorsod"

Forrás: Thinkstock -
karácsony bölcsesség Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 210. rész.

Ez nem vallásos, hanem tapasztalati igazság. A legszebb karácsonyaimat romok között és háborúban töltöttem. Igaz, hogy kisgyerek voltam még, s nyitva volt a lelki szemem. Az ajándékot a felnőttek adják, de azt a megnevezhetetlen jót, amit szeretetnek nevezünk, a Jézuska. Hol láttam? Anyám szemében. És a nagyanyám szemében. Onnan nézett ki. Anyám a tizenkét dioptriás szemüvege mögül nézett rám, és ma is néz. Látom, magamban.

Forrás: Thinkstock

Lehet, hogy most születik benned valami új és erős reménység, ami azt üzeni, hogy a baj sem baj.

És hogy csodában élsz, ha nehéz is a sorsod. Égi zene szól. Fülelj, meghallod!

Müller Péter: "Ahhoz, hogy elengedj bárkit is, neked kell megváltoznod"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151130-muller-peter-heti-bolcsessege-az-elengedesrol-a-parkapcsolatrol-a-szeretetrol-a-lelki-gazdagsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 207. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Ha nem így szeretsz, az nem találkozás, hanem karambol"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151124-muller-peter-a-szerelemrol-szeretetrol-beszel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 206. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ezért ritka a jó házasság"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151113-muller-peter-eheti-bolcsesseget-a-jo-hazassagrol-szeretetrol-szerelemrol-megertesrol-baratsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 205. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Az igaz visszatér, ne félj!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151102-muller-peter-az-igaz-szerelemrol-beszel-az-elengedesrol-szabadsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 203. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Kit vonzol az életedbe? És kit taszítasz?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150928-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-arrol-ir-hogy-minden-ami-korulvesz-minket-mi-magunk-teremtettuk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 198. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Idővel rájössz, hogy két lelkiismereted van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150810-muller-peter-a-tarsadalmi-elvarasokrol-es-a-belulrol-fakado-igazi-lelkiismeretrol-beszel-eheti.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 191. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.