Müller Péter: "A szeretetben sajátos rend van"

Forrás: Thinkstock -
Müller Péter szeretet elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 208. rész. 

Csúnya zajban élünk. Feszültségben, veszekedésben, indulatokban, csikorgó közönyben és zenétlen, kellemetlen lármában.

Lelked is disszonánsan működik. Benned is sokan kiabálnak, zaj van, vagy süketség. Nem szereted magad. Ebben a külső-belső hangzavarban senki sem tanít meg arra, hogy rendszeresen föl kell hangolnod a lelkedet.

Forrás: Thinkstock

Ha ez sikerül, azt érzed, hogy szereted magad. Más szóval: amíg hangolt vagy, jó élni. És másoknak is jó élni körülötted, mert belső zenéd áthangolja az ő rezgésüket is.

Ha hangolt vagy, rájössz, hogy a szeretetben sajátos rend van. Éppúgy, mint a zenében. Az érzéseknek is rendjük van. Nem habzanak túl, és megadják másoknak a szabadságot. Zenészek, lehet, hogy az életben nem szeretik egymást, de amíg játszanak, muszáj, különben nem jön létre szép muzsika.

Müller Péter: "Ahhoz, hogy elengedj bárkit is, neked kell megváltoznod"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151130-muller-peter-heti-bolcsessege-az-elengedesrol-a-parkapcsolatrol-a-szeretetrol-a-lelki-gazdagsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 207. rész.Müller Péter--Müller Péter karácsonyi üzenete: "Csodában élsz, ha nehéz is a sorsod"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151201-muller-peter-karacsonyi-bolcsessege-szerint-a-szeretet-bennunk-van-es-soha-nem-vagyunk-egyedul.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 210. rész.Müller PéterMüller Péter: "A rossz szex és a rossz beszélgetés mögött mély rokonság van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151109-muller-peter-a-valodi-emberi-kapcsolatokrol-mely-erzesekrol-uressegrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 204. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151012-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-vonzas-torvenyerol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 200. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Néha a legszebb és legkifejezőbb szemek mögött van a legnagyobb üresség"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150911-muller-peter-a-belso-szepsegrol-beszel-ami-nem-feltetlenul-egyezik-meg-a-kulso-szepseggel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 196. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Sohase tedd más kezébe a sorsodat"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150817-muller-peter-heti-bolcsessegeben-arrol-mesel-hogy-nem-fugghetunk-masoktol-a-kozeppont-bennunk-van.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 192. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.