Müller Péter: "A csoda észrevétlenül lép az életedbe"

Forrás: Thinkstock -
boldogság halál élet öröm csoda Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 213. rész. 
Forrás: Thinkstock

Amikor egy halálélmény után, sok hónapos kórházi szenvedés után újra kiléptem az utcára, új szemmel néztem vissza az életemre. Hányszor lehettem volna boldog, csupán azért, hogy nem fáj semmim, hogy levegőt vehetek, hogy rám mosolyog egy virág, hogy megsimogathatom a kiskutyámat, hogy enni ad az anyám, hogy leülhetek újra az íróasztalom mellé, ahol a munka nem gályarabság, hanem örömteli áldás! Hogy jó élni, akkor is, ha hó van, fagy, vagy zuhog az eső… Új szemmel nézve az élet csodálatos lett… És ez volt a valóságos Élet… A többi csak egy szürke, rossz álom.

Milyen csodálatos, hogy leírhattam most ezeket a sorokat! És milyen csodálatos, hogy te elolvashatod!

Müller Péter: "Ha boldogtalan voltál egyedülállóként, boldogtalan leszel házastársként is"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151215-muller-peter-arrol-mesel-hogy-a-boldogtalansag-es-a-boldogsag-is-belolunk-fakad.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 212. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ha választanod kell, kivel éld le az életed, a NAGY Ő-vel, vagy a kis Te-vel, válaszd az utóbbit"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151215-muller-peter-arrol-mesel-hogy-a-nagy-o-helyett-inkabb-a-sorstarsad-valaszd-aki-kozelebb-van-hozzad.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 211. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ha így szeretsz, megszűnnek a korlátaid"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151211-muller-peter-a-bennunk-lakozo-felettes-enrol-ir-aki-mindig-mellettunk-all.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 209. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A rossz szex és a rossz beszélgetés mögött mély rokonság van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151109-muller-peter-a-valodi-emberi-kapcsolatokrol-mely-erzesekrol-uressegrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 204. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151012-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-vonzas-torvenyerol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 200. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ezért verjük és alázzuk meg a nőket"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151001-muller-peter-a-nok-iranti-tiszteletrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 199. rész. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.