Müller Péter: "Lelked legmélyén mindig derű van"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség Müller Péter Angyal segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 216. rész. 

Az angyal olyan észrevétlen, hogy nem is tudod, hogy veled van. Csak onnan veszed észre, hogy hirtelen jó kedved lesz, eloszlanak a félelmeid, világos gondolatod támad. Vagy erőt érzel magadban. Fáradt voltál, és egyszerre bizsereg valami benned, feltöltődtél, erős lettél, és megjött a kedved, nem tudod, miért. „Mi történt velem? Az előbb még szomorú voltam, s egyszer csak jött egy gondolatom, nem is emlékszem mi, és fenemód vidám lettem!”

Ez az angyal munkája benned.

Forrás: Thinkstock

Amikor kisüt a Nap benned, amikor megjön az életkedved, amikor a legnagyobb bajod sem baj – ez mind angyali segítség! Nem ő adja, kívülről, hanem felhozza belőled, mert ismer. És tudja, hogy lelked legmélyén mindig derű van. S ezt felhozza! Lelked mélyén zene szól, csak nem hallod! Az angyalod hallja s ráhangol, hogy táncolj – akkor is, ha, ha kívül semmi okod rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.