Müller Péter: "Aki önmagát legyőzte, azt nem lehet legyőzni"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség erő belső Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 218. rész. 

Igaz ez? Nem! Ez a gyenge ember kifogása! Olyané, aki nem tudja, hogy milyen erős belül. Olyané, aki belemerevedik az ártatlan áldozat szerepébe. Te légy erős! És függj önmagadtól! Ne mások gyűlöletétől, rosszindulatától, véleményétől. De ne is a simogató dicséretétől, jó vagy rossz szavától. Ha gyűlölnek, ne gyűlölj vissza. Tudom, nehéz. Harcolni harcolhatsz, de ne gyűlölettel, hanem benső erőddel, hiteddel, önbizalmaddal!

Forrás: Thinkstock

Aki önmagát legyőzte, azt nem lehet legyőzni!

Az verhetetlen. Erős. És derűs. A gyűlölettől, a rosszindulattól, az aljasságtól, az igaztalan bírálattól egyvalaki védhet meg: önmagad. Ha erős vagy, nem hat rád. Lepereg rólad. Nemigen érint. Aki lélekben gazdag, nem koldul se jó szót, se szeretetet. Inkább ad. Ha gyenge vagy, nem érted, mit mondok. De ha csak egyetlen percig is átérzed az Erődet – tudod, hogy igazam van! Ha erős vagy, bármilyen helyzetbe kerülsz, nem dőlsz el, mert megkapaszkodhatsz. Kibe? Önmagadba. Ez nem önzés. Ez a jó táncos biztonsága, akivel azért szeretnek táncolni, mert saját tengelye és biztos egyensúlya van.

Ostoba és gyenge az a férfi, aki elvárja párjától, hogy az ne legyen szuverén ember, és ne legyen önmaga.

Müller Péter: "Egyedül egy magányos szikra is hamar kialszik"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160208-muller-peter-bolcsessegeben-az-egyedulletrol-oromrol-maganyrol-depressziorol-kozossegi-elmenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 217. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: Szerelemgyerekekhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160201-muller-peter-havi-legmegosztobb-temaja-a-szerelem-a-fiatalkori-orultseg-es-a-bolcsesseg.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterMüller Péter: "Lelked legmélyén mindig derű van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160201-muller-peter-az-angyali-segitsegrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 216. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Lelked legmélyén mindig derű van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160201-muller-peter-az-angyali-segitsegrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 216. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ha így szeretsz, megszűnnek a korlátaid"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151211-muller-peter-a-bennunk-lakozo-felettes-enrol-ir-aki-mindig-mellettunk-all.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 209. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ezért ritka a jó házasság"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151113-muller-peter-eheti-bolcsesseget-a-jo-hazassagrol-szeretetrol-szerelemrol-megertesrol-baratsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 205. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.