Müller Péter: "Kibe vagy szerelmes?"

Forrás: Dreamstime -
bölcsesség csalódás Müller Péter szerelem álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 241. rész.

A csalódás nem egyéb, minthogy ez a kettő szétesik. Az álom még tartana, de a valóság sajnos nem az! Egy ideig még próbálsz álmodni, de egyre inkább látod, hogy nem az! A valóság nem fedi az álmodat! Ha nagyon szerelmes vagy, nem érdekel! Álmodsz tovább, és varázsolsz tovább! Egyik szemed nyitva van és lát – a másik csukva és álmodik!

Forrás: Dreamstime

Ezt évekig is lehet húzni. Néha egy életen át.

Ez azért van, mert a szerelem égi érzés, olyan, mint vallásos embernek az istenhit. Csakhogy az Isten nem csal meg, nem gyújt rá, nem iszik, nem viselkedik csúnyán veled – megmarad álmodnak.
A szerelmesed azonban valóban van. Esendő ember.
Isten szeret.
Ő nem biztos.
És akkor mi van?

Müller Péter: "A nehezet is könnyebbé teszi"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160718-muller-peter-a-boldogsagrol-a-szokasokrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 240. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: "Amíg az aranyfonál él, a kapcsolat is él"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160711-muller-peter-a-honap-temajaban-az-aranyfonalrol-a-kapcsolatokat-osszekoto-osszetarto-fonalrol-mesel.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az egyikben a jövődről álmodsz, a másikban csak a jelened elől menekülsz"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160711-muller-peter-a-kepzelet-es-az-illuzio-kozotti-kulonbsegekrol-beszel-heti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 239. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Képes vagy összeszedni magad!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160624-muller-peter-a-szarnyalasrol-az-oromrol-oromforrasrol-nehezsegekrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 237. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Van, amit nem szabad mélyre engedni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160603-muller-peter-ez-elengedesrol-a-lazasagrol-konnyedsegrol-tanulasrol-irta-eheti-utravalojat.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 234. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Akinek érzékeny a lelke és éles a szeme, az észreveszi"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160517-muller-peter-a-veletlenrol-a-sorsrol-a-benso-enrol-a-jelekrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 231. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.