Müller Péter: "Valaha azt hittem, ehhez szeretni kell a másikat"

Forrás: Dreamstime -
bölcsesség lélek Müller Péter hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 247. rész.
Forrás: Dreamstime

Bizony, az érzések fertőznek, közelről és nagy távolságból is. Ilyenkor hiába keresed magadban rossz hangulatod okát, kiderül, hogy a párod fél, vagy ő depressziós, és te az ő félelmét féled. Átsugárzott rád, mert érzelmi adók-vevők vagyunk egyszerre. Valaha azt hittem, ehhez szeretni kell a másikat, ma már azt tapasztalom, hogy még egy számomra közömbös ember is hatással lehet rám, néha nagy távolságból is. A kérdésem itt ez: miért váltam hangolttá rá? Miért vettem át mások negatív érzéseit?

Kevés ember tud csatát nyerni a hangulatai ellen.

Ahogy a hangok alaphangja a normál Á – úgy alaphangja a léleknek a derű. A zenészek is szüntelenül hangolnak. Nekünk is kell! Az élet lehangolja a hangszereket – bennünket is. Hangolni kell!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.