Müller Péter: „Ez jusson eszedbe, ha fáj valamid”

Forrás: Dreamstime -
bölcsesség újjászületés Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 253. rész. 
Forrás: Dreamstime

Ez jusson eszedbe, ha fáj valamid. Hogy ilyenkor születsz újjá. Egy öregnek is fáj meghalni, de minden halálélményből visszatért ember boldogságról és fényről beszél. Bizony, a fájdalom minden csodálatosnak az előhírnöke. Ez jusson eszedbe, ha fáj valamid! Ha elhagynak, ha magadra maradsz, ha betegségben szenvedsz, tudd, hogy ez nem marad így.

Légy várakozó a szenvedésben.

A fájdalmas elengedésben. Valahogy így működik az életünk: fájdalommal jár a születés. Tudd, ha valami fáj, hogy ilyenkor nemcsak a múltadat temeted, hanem a jövődet is szülöd éppen. A fájdalom ördöge az kiáltja benned: „Ez örökké így marad!” Te pedig tudd, hogy hazudik. NEM MARAD ÍGY!!!

Müller Péter: "A szív szeret verni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20161007-muller-peter-a-szivrol-es-a-szeretetrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 252. rész. Müller Péter--Müller Péter: Ez a lazítás titkahttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20161003-a-sohaj-jelentosegerol-irta-heti-bolcsesseget-muller-peter.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 251. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Egy-egy pillanatig tart, de az emléke örökké él benned"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160923-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-boldogsagrol-pillanat-oromerol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 250. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ilyenkor jelet kapsz, hogy nem jól élsz”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160919-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-jelekrol-mesel-amik-azt-mutatjak-hogy-nem-jol-elunk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 249. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Minden tévút jó valamire"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160826-muller-peter-heti-bolcsessegeben-a-tevutakrol-mesel-arrol-hogy-minden-okkal-tortenik.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 246. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.