Müller Péter: „Ez jusson eszedbe, ha fáj valamid”

Forrás: Dreamstime -
bölcsesség újjászületés Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 253. rész. 
Forrás: Dreamstime

Ez jusson eszedbe, ha fáj valamid. Hogy ilyenkor születsz újjá. Egy öregnek is fáj meghalni, de minden halálélményből visszatért ember boldogságról és fényről beszél. Bizony, a fájdalom minden csodálatosnak az előhírnöke. Ez jusson eszedbe, ha fáj valamid! Ha elhagynak, ha magadra maradsz, ha betegségben szenvedsz, tudd, hogy ez nem marad így.

Légy várakozó a szenvedésben.

A fájdalmas elengedésben. Valahogy így működik az életünk: fájdalommal jár a születés. Tudd, ha valami fáj, hogy ilyenkor nemcsak a múltadat temeted, hanem a jövődet is szülöd éppen. A fájdalom ördöge az kiáltja benned: „Ez örökké így marad!” Te pedig tudd, hogy hazudik. NEM MARAD ÍGY!!!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.