Müller Péter: "Meghalt, akit szerettél, s mégis úgy érezted néha, mintha látna téged?"

Forrás: Dreamstime -
bölcsesség halál Müller Péter szeretet arany fonal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 260. rész.

Néha meg biztat: Vágj bele, bátran! Néha meg csak ott van, álmodban, vagy képzeletedben, s azt üzeni, itt vagyok, élek, ne félts! Bizony, ez minden ember élménye! És ne hidd, hogy csak a képzeleté. Mindannyiunknak vannak angyalaik odaát, akik felvidíthatnak és meg is keseríthetnek. És te is Őket.

Meghalt, akit szerettél, s mégis úgy érezted néha, mintha látna téged? Forrás: Dreamstime

A szeretet Aranyfonala nem szakad el.

Minden más elszakad, megrozsdásodik, tönkremegy, megszűnik, de a szeretet – ha igazi – maradandó kapcsolatot jelent. Még a mai ember is, bármennyire a föld rabja, s abban a tévképzetben él, hogy a halállal és a testtel minden elmúlik, még ő is érez és álmodik és hall néha félálomban szavakat, melyekről azt hiszi, hogy a saját képzelete játszik vele. Nem! Van másik Valóság, akkor is, ha most nem érzékeled. Nem látod, és nem hallod. Csak ha „füled van hozzá".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.