Müller Péter: "Egyedül akkor vagy, ha nincs senkid"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség társ magány lélek Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 263. rész.
Egyedül akkor vagy, ha nincs senkid. Magányos akkor, ha a legjobb társaságban, önmagaddal vagy Forrás: Thinkstock

Ha a lelked a barátod. Ha ez a csodálatos élmény felvillant benned, soha sem leszel egyedül. Mindig van kivel megbeszélni a dolgokat, és számíthatsz rá a bajban. Sok ember tartozhat hozzánk, de a nagy pillanatokban, születésben, halálban, bajban, de még boldogságban is mindent az önmagunkhoz való viszony dönt el.

Tudd, hogy nem vagy egyedül.

Lelked mélyén ott lakik legjobb barátod, aki erőt ad, ihletet, bölcs tanácsot. Néha lebeszél fölösleges dolgokról, néha nyugtat, néha próbára tesz, és rendszerint azt súgja: - „Nincs semmi baj! Számíthatsz rám!" S ha neked nem sikerül, én majd megoldom!" És nagyon gyakran csak annyit mond: - „Ne félj! Veled vagyok!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.