Müller Péter: "Senki a szeretet széttéphetetlen erejéről nem tudhat annyit, mint az anyád!"

Forrás: Thinkstock -
édesanya Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 279. rész.
Müller Péter az édesanyák szeretetéről. Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezért senki a szeretet széttéphetetlen erejéről nem tudhat annyit, mint az anyád! És te is csak annyit, amit magzatként benne átéltél. Volt idő, amikor kettőtöknek egy szíve volt! S amikor letéptek róla, otthagytad egyedül az övét! Ha szeretsz egy férfit, kívánod, hogy beléd bújjon. Ha férfi vagy, hogy belebújj egy nőbe. Igazán csak ott éled át az élet örömét. De nem lehettek egyek! Nem lehet egy a szívetek. Újra és újra külön útra tértek, s mentek tovább, magányosan dobogó szívvel, egyedül. Azt, hogy valakivel egyetlen, közös szíved van, csakis az édesanyáddal élted meg, és ő teveled. És ez az igazi szeretet. Ez az Egy Azonosságnak a legnagyobb misztériuma, amit minden ember átél – és sajnos elfelejt.

Müller Péter: "Ez a szeretet tévedhetetlen jele"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170410-muller-peter-a-szeretet-melegsegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 278. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Amire vágysz, amit tervezel, és amit akarsz: most van!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170403-muller-peter-a-most-erejerol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 277. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ilyen egy házasság, egy barátság és egy szerelem is"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170320-muller-peter-a-megszokasrol-rutinrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 275. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Az öröm ott van lelkünk mélyén"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170220-muller-peter-az-oromrol-irta-a-honap-temajat.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ez a jó párkapcsolat alapja"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170220-muller-peter-a-parkapcsolat-alapjarol-a-kritikarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 271. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Bármilyen szorosan ölellek, sohasem vagy az enyém"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20161220-muller-peter-bolcsessege-a-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 262. rész. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.