A hónap témája - Müller Péter: Levél, csak férfiaknak!

férfi Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban.

Tisztelt sorstársaim! Sok bírálatot, dühöt és durva indulatot kapok tőletek, amiért úgy vélitek, hogy én nőpárti vagyok, és a Természettől vagy Istentől kapott ősi alapokat döngetek, amikor kétségbe vonom a Férfi felsőbbrendűségét. Amikor női méltóságról írok, bölcsességről, öntudatról, és elhivatottságról, ami gyakran más is lehet, mint az Anyaság és a Feleség és Szerető szerepe.

,,Úgy vélitek, hogy én nőpárti vagyok, és a Természettől vagy Istentől kapott ősi alapokat döngetek, amikor kétségbe vonom a Férfi felsőbbrendűségét" Forrás: Thinkstock

Megmondjátok nekem, hogy milyen az Igazi Nő. De arról nem szóltok, milyen az Igazi Férfi! És hogy önmagatokat annak tartjátok-e? Erről nem vagytok hajlandók vitát nyitni.

Mint ahogy arról sem, hogy a sok ezer éves férfiuralom nemcsak technikai civilizációt, de mérhetetlen pusztítást művelt, és a vak eszével és hideg gőgjével végveszélybe sodorta az egész földi életet. Nemcsak az emberiséget, a természetet is! Madách Imre Az ember tragédiája című műve erről szól. Olvassátok el! Ádám kalandja a világ végével végződik. Bár manapság a humán kultúra már statisztikailag is átcsúszott a nők oldalára, ti azt mondjátok: „A nő feladata: gyermeket szülni a világra". De hogy MILYEN VILÁGRA, az már a mi feladatunk lenne, férfiaké.

„A nő feladata: gyermeket szülni a világra", de hogy MILYEN VILÁGRA, az már a mi feladatunk lenne, férfiaké Forrás: Thinkstock

Szerintetek jó világ ez, amit teremtettünk? Normális világ? Humánus világ?

Utolsó pillanatban vagyunk, hogy az Anyák beleszóljanak az emberiség történelmébe, lelki és társadalmi sorsába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.